Přejít na obsah

Black SuperB


Doporučené příspěvky

s pojištovnou ted bude asi trochu problem, prtž oni toho člověka po 10minutách chytli i s tou navigací. jenže nikdo mi ted není schopnej říct, kdy a jestli vůbec mi jí vydaj a na druhou stranu pojistovna udajne když zjistí, že se věc našla, tak odmítá plnění.

 

jinak vyndaný opět celkem profesionálně, krom okna nepoškozený nic.

Odkaz ke komentáři

výměna skla a všeho souvisejícího je za 17tis a to pojištovna bez problémů zaplatí (mínus 5K spoluúčast samozřejmě)

věc se má tak, že by mi nejpozdějc příští týden měla PČR navigaci vrátit s tím, že pokud by náhodou byla poškozená, tak samozřejmě hradí jinou. jelikož je to během tří let už třetí krádež navi, tak jsem dost nalomenej, že si jí nechám vrátit, ale do auta objednám to nejlevnější rádio.

Odkaz ke komentáři

sound system mám. rozumim tomu tedy správně, že to nejlevnější (to je relativní pojem, stejně stojí 12K) škodovácký rádio nebude se sound systemem fungovat? a co BT HF?

jinak auto je zase v servisu, včera jsem si ho vyzvednul a po hodině ježdění pán na křižovatce nedobrzdil a pochroumal mi nárazník. už se tomu fakt musím smát...

 

ad bolero, amundsen- nevím, ale co jsem tak zjištoval, tak tyhle zlodějíčci koukaj, jestli je na střeše ploutev. jakmile je, nicmoc neřeší a jdou do auta.

 

jinak mám pujčenýho SII 103kW v manuálu a docela příjemně mě překvapila dynamika auta, zas takovej rozdíl to oproti mýmu není. co mě nepříjemně překvapilo je převodovka, dvojka jde ztuha a to má auto najeto 44tis km.

 

tam kde mám auto maj v bazaru turka, 4.2 TDI :)), moc hezký

Odkaz ke komentáři

taky si prave myslim ze jakmile uvidi ploutev a trosku vetsi displej tak jdou dovnitr a az pozdeji (v zastavarne nebo kam to davaji) jim reknou ze jim daji jen 2000 ze to neni navigace respektive columbus.

 

4.2TDI jede peklo ale to uz by na me bylo moc me staci 6 valcu

Odkaz ke komentáři

Tak potom jedině ploutev zrušit, dát GPS anténu do palubky a koupit Amundsena nebo Bolero ( u toho nebude třeba ani ta anténa v palubce).

Vzhledem k tomu, že u Swingu není v návodu nic o ekvalizéru a ani zmínka o SS, tak ho nejspíše podporovat nebude.

 

Těch 103 kW je solidní základ, někdy mi ale pár koní navíc chybí, hlavně v rychlostech 120+.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...