Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

kdo hubne, tak k veceri uz jen nizkotucny tvaroh s medem ;) a hodne omezit pecivo pres cely den

musim na sobe poradne zamakat, nez bude ten sraz OC ;) :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
mám 180cm, výška není rozhodující, ale jak jsme na tom s tuky, samozřejmě mít 180cm a čistě teoreticky 120kilo čisté svaové váhy tak nic moc pro srdce i klouby, ale abych měl okolo 85kg tak bych byl jako moucha:-))

já vážil při 185cm kolem 75kg,když jsem zvedl ruku tak jsem mohl počítat žebra,pak jsem se dostal za půl roku na 95kg nějaké hmoty,teď držím už dlouho kolem 88-90kg zase jiné hmoty. To rychlý nabrání bylo cítit hlavně na kolenech,ty z toho měly největší radost,to jsem ani nezkoušel běhat,jen jednou do kuchyně :lol:

Odkaz ke komentáři

tak celkove delas ty cviky 3 (zalezi na velikosti svalu, treba bicepsu staci cviky 2)... :lol: ten posledni uz si jedu jen na rysovani a delam treba 15 opakovani

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
ja zacal nekdy na konci osmy tridy, ted je mi 22... chodi tam cvicit i stary paprdove, ale to uz mas strach, aby je tam netrefilo :)

Jo začal posilovat tak v šesté, možná sedmé třídě.

Ale nikdy jsem u toho nezůstal nějak trvale, vždy mi do toho něco vlezla nějaká nemoc či zranění.

A pak se mi nechtělo začínat znovu. :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...