Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Ja se s vama nechci hadat, ale verte mi oba dva, ze nemate pravdu :palec: jedna vec je chodit do fitka a tvrde makat a druha vec je se zajimat o doplnujici stravu v ramci moznosti a do toho nizkotucny tvaroh, jako nocni prisun energie, patri

Odkaz ke komentáři

Jurach: klidne se podivej, s nekym to prodiskutuj a pak prijd a rekni, ze jsem mel pravdu, ja si na to pockam, nikam nechvatam. Mluvime o nizkotucnym tvarohu s lzickou medu :D prave ze ty cukry v tvarohu se neukladaji jako tuky, panove panove... :D

edit: cituji z kulturistika.net o diete: Tato dieta je odvozená ze superkompenzační diety, která byla určena na naplnění svalů před soutěží. Princip její účinnosti spočívá v tom, že snížíte přísun sacharidů podle denního rozpisu, příjem tuků snížíte na minimum a zvýšíte příjem bílkovin. A i přesto, že snížíte celkový příjem potravy, organismus funguje nadále na plné obrátky.

Dal je rozepsan jidelnicek, kde je 2x za den psany nizkotucny tvaroh, tak mi panove ukazte, kde jsou ty tuky... proste tvaroh ti dodava postupne energii, jak jsem psal nejakych 6-7 hodin, ktera se neuklada do tuku. :palec:

dalsi edit: Nízkotučné tvarohy jsou nejčastěji ve vaničkách a jejich obsah bílkovin se pohybuje kolem 12g/100g. Obsah tuku je zanedbatelný. Řídká konzistence dovoluje poměrně jednoduché umíchání mixérem.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Já jsem se nehádal - psal jsem, že "nevím", že se musím na ten tvaroh podívat. Navíc, sám jsem ze začátku hodně tvaroh jedl. Jen jsem ale psal, že to je pro organizmus náročné.

Abych upřesnil - člověk, stejně jako všichni savci, jsou zvyklí na mléčné výrobky při růstu, ale v dospělosti silně klesá schopnost rozkládat mléčné výrobky. Výrazně je to patrné u Asiatů, kteří s mlékem mají vůbec silné problémy. Ale i u evropanů to může dělat problémy. Takže pro někoho může být jednodušší si vypít proteiňák rozmíchaný ve vodě, než sníst celý tvaroh...

Odkaz ke komentáři

Ja to nemyslim zle, ale psal, ze je student a tohle je varianta, jak telu dodat bilkoviny a energii a neutratit majlant. Je jasny, ze jist to kazdy den treba 2 mesice v kuse je hloupost, ale jako doplnek stravy sem tam :palec:

tvaroh: Mezi kladné vlastnosti kaseinového proteinu patří poměrně vysoký obsah aminokyseliny glutaminu a dlouhá doba vstřebávání, díky níž je zásobování organismu aminokyselinami prodlouženo až na 7 hodin.

edit: Právě plynulé zásobování organismu aminokyselinami po dlouhou dobu je důvodem, pro který se tyto výrobky začínají používat ve specifickou denní dobu. Pakliže konzumujete před spaním syrovátkový nápoj, je to pro váš organismus vyčerpaný tvrdým tréninkem jistě přínosnější než pokud byste šli spát na lačno. Na druhou stranu existuje ale něco mnohem lepšího a tím je použití právě kaseinových bílkovin, které dodávají aminokyseliny během několika hodin. Syrovátkový protein má rychlý nástup a hodí se tak do před a potréninkových koktejlů a také jako první dodávka rychle vstřebatelných bílkovin ráno po probuzení. Před spaním nebo i v průběhu dne, kdy nemáte možnost se pravidelně stravovat, je pak výhodnější používat kaseinový protein nebo nějakou proteinovou směs, ve které je kasein obsažen... a tim bych to prosim ukoncil :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

S tou cenou to může být diskutabilní - když si napočítáš ceny tvarohu :palec: protože zase přeci jenom to chce, aby si třeba na tu noc bral pokaždé, kdy bude cvičit :D

A další věc - když toho člověk přečte víc, případně se radí s více lidmi, tak zjistí, že dost často si ty informace protiřečí. Což neznamená, že jedno z toho je špatně. Každý organizmus reaguje na ty látky, způsob tréninku atd. jinak. Takže já nezatracuju ani jednu variantu, ale sám musí vyzkoušet, co mu bude vyhovovat a účinkovat lépe. Proto je i dobře, pokud si přečte variant víc...

Odkaz ke komentáři

Tak po dlouhe dobe opet tady.. ;) nejak nestiham.. :D

Minuly tyden jsem jel po delsi dobe tezkej drep..Do ty doby tak rok a pul mozna dva max do 120kg...Ve ctvtek jsem to zkusil,co to pujde a relativne lehce drepnuto 170kg,coz jsem mel radost.. :D

Dneska me ceka mrtvola, dorazit nohy a zbytek zad,tak jsem zvedavej..

Co se tyce tvarohu..Tak ten je na noc urcite dobrej,jak psal Houmik, kvuli kaseinu a dlouhy dobe traveni, zasobuje telo opravdu takovych 5-7 hodin..V nizkotucnem tvarohu je minimum cukru..Jinak telo je rano v katabolickem stavu,takze ke snidani urcite cukry.....A na noc cukry neni nic extra dobreho,pokud clovek neni vylozene v objemu..

Odkaz ke komentáři

vubec se ti nedivim, Romane, taky jsme to minule resili s klukama v posilovne... dneska jsem z toho mel dost oddelany zapesti, kdyz jsem cvicil biceps, hodne to bolelo... ale dokud jeste muzu, tak chci neco nazvedat :lol: priste zkusim 36 kg, at se nekam posunu... :palec: ramena jsem jel dneska, ale mel jsem debilni naladu, tak jsem cvicil standartni vahy, ani jsem si nepridaval :lol:

Odkaz ke komentáři
Co se tyce tvarohu..Tak ten je na noc urcite dobrej,jak psal Houmik, kvuli kaseinu a dlouhy dobe traveni, zasobuje telo opravdu takovych 5-7 hodin..V nizkotucnem tvarohu je minimum cukru..Jinak telo je rano v katabolickem stavu,takze ke snidani urcite cukry.....A na noc cukry neni nic extra dobreho,pokud clovek neni vylozene v objemu..

A co Cottage s rajčaty? :palec:

Odkaz ke komentáři
A co Cottage s rajčaty? :palec:

Ty vole,jeden Cottage na me ceka v lednici na odpoledne..Ale s racjatama sem ho dloooooouho nemel covece.. :lol:

Romarioo: Diky.. :lol: :)

I kdyz je fakt,ze vahy taham hlavne na komplexnich cvikach..Bench, mrtvola a drep..U ostatnich cviku taky davam vetsi vahy,ale urcite do takovy miry kdy jsem schopnej odjet v prvni rade cvik dobre technicky a 3-4 stejny pracovni serie s tim,ze vim,ze dalsi dve opakovani navic uz bych sam nedal.. :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...