Yohnas Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Ahojte vsichni.mam problem a nevim co s tim.hledal jsem vsude ale pokazde jsem se dostal na zacatek.problem je v tom ze u me octavie 1.9tdi pd 4x4 r.v. 2002 mi sviti kontrolka rucni brzdy a stale pipa.kapalina ok,desticky ok,spinac rucni brzdy ok,...opravdu nevim co s tim a prosim o rady.dekuji vsem Yohnas 0 Quote Link to comment
Guest Mišel Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 zkrat tam předpokládám není? 0 Quote Link to comment
Yohnas Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Ahoj...zkrat ? myslis na el.brzdovem okruhu? myslim ze je vse ok.popravde nevim jestli mam samostatnou kontrolku na opotrebeni desek nebo to hlasi na to "P" od rucky.Kazdopadne jsem hotovej z toho pipani pri jizde...... 0 Quote Link to comment
Konny Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Nejsem si jistej, ale někde u ruční brzdy by měl být spínač, tak jestli není špatný... 0 Quote Link to comment
Yohnas Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Ahoj....mel jsem ho venku a OK......jeste jednou zkusim kouknout na ty predni desticky.myslim na ten dratek pro signalizaci opotrebeni....jinak me fakt trefi...nejsem zrovna klidnej clovek co se tyce stejneho zvuku v trvani cele me cesty 0 Quote Link to comment
Guest Mišel Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 mrkni na to obložení, ale pokud ti svítí P, tak by to měla být ručka myslím obložení vypadá takto nějak (O) 0 Quote Link to comment
Konny Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Na ty destičky se můžeš mrknout, ale myslím že těma to nebude..., jinak ten spínač může být OK, ale třeba může být nějak špatně usazený (nevím jak je to tam řešený) a pak ti to hlásí, jako že máš zataženou ruční brzdu 0 Quote Link to comment
Yohnas Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 jj presne tak to vypada kouknu...vzadu ok a v predu byli pry menene ale radsi se podivam znovu....diky moc pak dam vedet jak jsem dopadl :) 0 Quote Link to comment
Yohnas Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Ahojte.Tak je to nakonec spínač na víčku nádobky brzdové kapaliny.Proměřil jsem ho a ani prd.....No nic zítra jedu do Škody na výměnu oleje a filtru v haldexu tak jim řeknu ať mi ho tam dají taky no.... Takže díky všem za pomoc 0 Quote Link to comment
Guest Mišel Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 jak ani prd? teď mi to taky problikává, tak hledám možnou příčinu 0 Quote Link to comment
Recommended Posts