eda1 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 (upraveno) Prodám své auto vyrobené v roce 2000. Zakoupil jsem ho v roce 2007 z bazaru, který ho dovezl z SRN. Okamžitě vyměněny klíče, spínačka a zámky. Serviska není. První majitel nejsem. Je nebourané, pouze kosmetické vady z parkovišť. Předek má předface, palubku face. Je to výbava SLX, která obsahuje: 4xbag, tempomat, climatronik, výhřev sedaček výškově stavitelných, 2xloketka, zrcátka i okna v elektrice, dálkový centrál, bajonetové tažné zařízení na 1500 kg. Motor je AGR, poladěn firmou Dieselpower. Startuje super studené i teplé. Trysky a chip jsem dával v roce 2008 a následovala komplet spojka. O auto je pečováno a z 99% používáno origo díly. Vyměněny stahovačky, opraveny ručičky budíků, nové servo vnitřního okruhu ventilace, pravidelně čištěna a doplňována klima, RS pedály, lišty 4x4 na prazích, radio Pioneer na cd mp3, podložky pod repro v předu, gumové origo koberce. Možná me ještě něco napadne. Nyní je na 15" origo alu, zimáky tak 6mm, dva roky staré. Na léto 16" LaK, tam gumy tak na jedno léto. Při koupi bylo na tacho 160tis km. V současné době je na tacho 192 tis. km. Za mě nestáčeno, ale nedělám si iluze. Pravidelně měněn olej v motoru, jednou v převodovce a dvakrát v Haldexu. Pro jistotu. Samozřejmě všech pět filtrů a dva řemeny také. Před nedávnem měněn napínací element, uložení motoru, před rokem tlumiče, dnes zadní uložení předních ramen. Kotouče a desky tak 50%. Občas blbne mikrospínač u spolujezdce. Prasklá žárovka v popelníku. Cena 115 tis Kč - dohoda. Dotazy na eda.benes@email.cz- odpovídám až navečer, nebo tel. 608309794. Editace: přidány fotky, auto je v autobazaru ANERA Čáslav Upraveno Květen 25, 2011 uživatelem eda1 Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Aktuální cena 125000,-Kč. Našel jsem doma ještě nenamontovanou novou koženou ručku. Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Aktuální. Možná výměna za menší pětidvéřové, benzínové auto. Oboustranný doplatek. Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Aktuální cena 115 tis. Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Již neplatí výměna za menší benzinové auto. Aktuální cena 100 tis. Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Červenec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 Prodáno. Prosím smazat. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky