Přejít na obsah

3.OCTAVIA SRAZ 2.-4.9.2011

Doporučené příspěvky

jsem doma, ráno ještě prohlídka Josefova a tradá dom. Děkujem za parádní víkend mezi supr lidmi :)

Já kvůli tobě snad aj ty podběhy do příště nalakuju, když jsi je pořád zkoumal... A pokud budeš hodně hodnej tak seženu aj rampičky aby jsi se u toho nemusel tolik plazit... :D

Roman: Ty woe tak to je dost masakr... Snad nějak vyřešítě... Odkud je Hrábě vůbec? Nebylo by levnější ho dovézt pro druhý klíče než 2500,- za otevření?

Odkaz ke komentáři

Hrabě je z Brna a čeká na klíče-maj mu to dovézt rodiče a je to tak jak píšeš Tomáši.Když pominu ten čas který tam musi strávit čekáním na náhradní klíče tak to je ta levnější varianta.Bohužel,smůla jako prase :D

P.S a to se měl stavovat s Pentákem u mě doma :)

Odkaz ke komentáři

super sraz, skoda tech spatnejch nahod a nehod co probehli. Dekuji vsem za ucast, dekuji take za hlasy. Pratele prosim Vas davejte na sebe pozor, nejak se nam lepi smula na paty, necht se shledame na zimni besidce zdravi a na pristim IV. srazu opet v poctu aut vyssime nez 100.

VELKE PODEKOVAJI ZA STEAKY PATRI NEJVICE JARDOVY PAC SKVELE MASO SE DELA SAMO A VIKTOROVY ZA ME ZNAMY TO GRIL.

Odkaz ke komentáři

Já Vám taky kluci děkuju za SUPER sraz jako obvykle to bylo dokonale organizovaný výbornej pokec o všem možným jako obvykle a taky GRATULUJU všem kdo si odvezl pohárek domů kterej si samozřejmě zasloužili... Jen je opravdu škoda těch věcí který se přihodili :D

UŽ SE TĚŠÍM NA PŘÍŠTÍ ROČNÍK A JEN HLAVNĚ JEZDĚTE VŠICHNI OPATRNĚ........

Odkaz ke komentáři

I ja s Luckou bychom si dovolili podekovat za skvelou sobotu :-) . Pocasi se vydarilo a grilovacka uzasna (diky panum kucharum) a i vsem ostatnim.

Dale musim podekovat Petrovi81 a jeho drahe, ze jsem mohl jet za nimi :D (korigovali rychlost,vesnice jsou pro me v noci hrob jak prd vidim...)

Pridavam taky par fotek :-)

post-3062-1315152165_thumb.jpg

post-3062-1315152223_thumb.jpg

post-3062-1315152278_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Já Vám taky kluci děkuju za SUPER sraz jako obvykle to bylo dokonale organizovaný výbornej pokec o všem možným jako obvykle a taky GRATULUJU všem kdo si odvezl pohárek domů kterej si samozřejmě zasloužili... Jen je opravdu škoda těch věcí který se přihodili :)

UŽ SE TĚŠÍM NA PŘÍŠTÍ ROČNÍK A JEN HLAVNĚ JEZDĚTE VŠICHNI OPATRNĚ........

A jaký věci se přihodily akorát vím o těch klíčech a o tom klukovi jak nabral ten kanal!!!?? :D

Odkaz ke komentáři
Není zač pane, nám bylo potěšením pokecat :D

Nám taky. Už se těšíme na další sraz :-)

PS:kez by byl blizko at muzu konecne prijet smartem... na ceste z Phy do Rozkose po nasich silnicich bychom asi v aute umreli :)

Upraveno uživatelem tweety
Odkaz ke komentáři

Také jsem moc rád, že jsem zvládl se zastavit alespoň na otočku, víc mi bohužel zdr. stav nedovoloval, ale rád jsem všechny viděl a počasíčko bylo opravdu luxusní. Doufám, že jsem si to kapku vybral a budu moci se potkávat s Váma častěji. :D :) :) :D

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsechny tak ze srazku uz doma... stara octavia to prezila...Sice sme domu jeli dele nez vsicni ostatni ale nam to nevadi....Super srazek!!!Gratuluji vsem k poharku a ja dekuji vsem co mi dali hlasek a diky nim sem dostal poharek za auto i ja....A za nahodu v minigolfu ktera me a Sejviho dovedla k prvnimu mistu..... :D

Odkaz ke komentáři
Nám taky. Už se těšíme na další sraz :-)

PS:kez by byl blizko at muzu konecne prijet smartem... na ceste z Phy do Rozkose po nasich silnicich bychom asi v aute umreli :)

Tak je pravda, že ostatní řidiči Smarty moc nemusí (hlavně větších aut), ale jezdím s ním po celé ČR, do Němec, Polska a žiju, neboj se toho :D

Odkaz ke komentáři
Miro: ani se neptej :D Pořád čekaji na klíče ale jeho táta už je na cestě :)

Davidku: na Tebe jsem zapomněl!!! Omlouvám se!!!

Co se stalo Sejvimu??? Nevíte? Prej měl havárku!? Je to pravda? Jestli ano tak to už je moc...

Bohuzel je to pravda.....Nekdo mu to zaflekovalppred cumakem tak to hodil do prikopu :-(

Na nehody tento sraz hrozny.....Ale jinak super vikend...No jeste ze sem kuli rychlosti musel vyrazit driv,jinak jet za nim tak s tou starou octavkou to nemam sanci dobrzdit....

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...