spirus89 0 Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Mel jsi koupit todle :D http://auto.bazos.cz/inzerat/13360159/ROTUJICI-POKLICE.php neeeeeeeee :D :D :D :D jen to ne .. takhle bych neklesl :D to je vrchol zimniho tuZingu :D :wallbash: 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 tak jsem si dneska dal trosku tu praci a pokrocil jsem s projektem a uz se to pomalu zacina rysovat :) :) ted uz jen staci zacit kitovat a brousit a ve finale strikaat :D :) 0 Quote Link to post
Martin_TDi 4 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Pěkná práce, jsi šikula! 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Pěkná práce, jsi šikula! diky diky ale na tomhle se nedalo jeste tak nic skazit to je ta hruba prace horsi bude kitovani a brouseni aby to nejak vypadalo :) 0 Quote Link to post
Konny 147 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 vypadá to dost dobře, jsem zvědavej na výsledek 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 dneska udelany maly servis a to vymena oleje ... presel jsem na 5W - 40 a poradilo se mi sehnat olej za 770 tak jsem poridil 2ks a jeste jako bonus mi prisel pytlik na sedacku a nalepky :D :D ted si zas okta pekne vrni .. :) a jeste se chysta male prekvapeni vylepseni a upgrade pro r 2012 :D jinak plany: vymena zbyvajicich cepu dodelani octofabie listy osazeni svetly pro denni sviceni prekvapeni.. vylepseni svetel nalepeni bocnich list v barve nalepeni mracitek sportovni pruziny ...mozna at to neni jak koza cip ... mozna a jinak servis udrzba a dlouuuuhy provoz :) 0 Quote Link to post
tommasAHC 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 libovka, hezky se o ni staráš... btw, kde jsi kupoval olej, zásoby došly a tak tři kanystry bych na sezónu potřeboval? Klidně do osobních zpráv... 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 libovka, hezky se o ni staráš... btw, kde jsi kupoval olej, zásoby došly a tak tři kanystry bych na sezónu potřeboval? Klidně do osobních zpráv... diky neni to tajne staci patrat na aukru :) prave k krame stoji 5l cca 1200 a tady jen 770 no nekup to :D :) 0 Quote Link to post
tommasAHC 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 jj, aukro a pár dodavatelů už mám vytipovaných. Spíš jsem jen tak zkoušel jestli někdo nemá další zdroje... až doděláš ty rámečky s denním svícením tak to bude pecka. To vám, s RS nárazníkem fakt závidím 0 Quote Link to post
Guest houmik Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 To jsou ty oleje z Polska, ne? Dost se to resilo na oleje.cz, co jsem koukal. 0 Quote Link to post
Kube 12 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 (edited) Vse nej k narozeninam a at ti oktule bez problemu a dlouho slouzi Edited January 7, 2012 by Kube 0 Quote Link to post
Garrett 8 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Za mě taky vše nejlepší 0 Quote Link to post
Kolage 1 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Taky se přidáváms přáním všeho nejlepšího 0 Quote Link to post
juro sdi 1 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ty vole!!!!!! Ja chystám spidery do bieleho komaxitu a béčkové stlpiky do čiernej matnej..... Pozerám,že minulý rok zhruba v rovnakom čase sme mali podobné múzy. Ale Tvoja kára je krajšia!!!!!!! 0 Quote Link to post
Konny 147 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Taktéž přeju vše nejlepší k narozkám 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) jj, aukro a pár dodavatelů už mám vytipovaných. Spíš jsem jen tak zkoušel jestli někdo nemá další zdroje... až doděláš ty rámečky s denním svícením tak to bude pecka. To vám, s RS nárazníkem fakt závidím nene jine zdroje bohuzel nemam .. no doufam ze to stihnu vse do konce mesice :) ted jsem na to vubec nemel cas takze to lezi v koute pokoje :D a ceka to na kitovani :D ..ale tak ono by se taky dalo neco vymyslet na klasicky naraznik neco malo upravit a doladit jen mit na to zaludek a nebat se do toho trosku riznout :) ;) To jsou ty oleje z Polska, ne? Dost se to resilo na oleje.cz, co jsem koukal. covece tohle by snad byt nemely kdyz jsem snim mluvil po telefonu tak rikal ze to jsou z nemecka .. napisy a vse jsou taky cize... ale je fakt ze dneska se da udelat vse.. Kube Garrett Kolage Konny diky moc za prani kluci :) :) :) :) :pivo: :pivo: Edited January 8, 2012 by spirus89 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 (edited) Ty vole!!!!!! Ja chystám spidery do bieleho komaxitu a béčkové stlpiky do čiernej matnej..... Pozerám,že minulý rok zhruba v rovnakom čase sme mali podobné múzy. Ale Tvoja kára je krajšia!!!!!!! tyyy jo moooc pekna jsou jak sestry :) ... pekne sis sni taky vyhral :) jinak reknu ti urco spidery do bily dej jak tak na to koukam tak mi to nejde k sobe bile auto a stribrne kola .. a sloupky taky loupni do cerne ...alespon jsi u me nasel realnou vizi jak to bude vypadat az to udelas :) Edited January 8, 2012 by spirus89 0 Quote Link to post
tommasAHC 1 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Podle mě jsou ty oleje dovoz z "D" Tehdy jsem někde dohledával podle čeho to poznat a ty co jsem kupoval vypadaly originálně, moje "Chrochta" si nestěžuje, tak je beru pořád Taky tedy vše nej. 0 Quote Link to post
GeorgeWWW 5 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Zdar pane, moc pěkné to máš. Už jsem se tu zaregistroval a doufám, že během jara konečně taky představím nástupce Feldy. Třeba na nějakou narazím jako Ty tady :-) 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Podle mě jsou ty oleje dovoz z "D" Tehdy jsem někde dohledával podle čeho to poznat a ty co jsem kupoval vypadaly originálně, moje "Chrochta" si nestěžuje, tak je beru pořád Taky tedy vše nej. diiiky :) ... jj moje si zatim taky nestezuje a chrochta si z vesela :) Zdar pane, moc pěkné to máš. Už jsem se tu zaregistroval a doufám, že během jara konečně taky představím nástupce Feldy. Třeba na nějakou narazím jako Ty tady :-) aaa zdarec Kajo :) no tak to jsem zvedav jak se nakonec rozhodnes jestli das prednost T nebo zvolis T+DI :) :) .. urcite narazis aut je vsude mraky jen nedat na prvni dojem a na to jak auto vypada ale jak se chova a jede... jinak ja tu svou tady nenasel az po koupi a registraci zde jsem cirou nahodou narazil na predchoziho majitele krery byl clenem OC :) 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 tak dalsich par novinek .. konecne jsem sehnal dverni listy..... pred a po v plnici s mracitky a dalsi jedno z prekvapeni ... :) jen jeste prijdou trosku upravit .. striknout korpusy do leskle cerne :) 0 Quote Link to post
Deko 2 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 To rikam, zeleny podsvit a cire korpusy budou vzacnost na foru :D 0 Quote Link to post
LukášV 0 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 To rikam, zeleny podsvit a cire korpusy budou vzacnost na foru :D Mohl jsem tu být ta vzácnost sám ,ale né ty se musíš přeorientovat :lool: 0 Quote Link to post
Deko 2 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Ja se nepreorientoval, ale zmoudrel 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 a je hotovo :) na to ze je to strikano samo domo se to az moc povedlo :) a na aute s mracidly jen tak polozeny ... a prozatim s klasickymi svetly ,,,cocky se pripravuji :) 0 Quote Link to post
spirus89 0 Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 a takhle u nas radil mrazik :D 0 Quote Link to post
Konny 147 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 tak to se ti povedlo, moooc dobře odvedená práce , octě tato změna jen prospěje ;) 0 Quote Link to post
Kolage 1 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Fakt moc pěkná práce jsi šikula 0 Quote Link to post
Deko 2 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Moc pekne, jen se ti bojim, ze tam mas ten prechod maly at ti to nezacna praskat 0 Quote Link to post
Dodo36 4 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Moc pěknej nápad. 0 Quote Link to post
Recommended Posts