Přejít na obsah

KaJo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

KaJo's Achievements

0

Popularita

  1. mikrofon z výroby je na stropě u přepínače vnitřního osvětlení, je hezky uprostřed, aby byl slyšet i spolujezdec. ano, mikrofon se povedl, pi telefonování je kvalitní zvuk.
  2. KaJo

    Columbus

    nevíte, jakpak to bude s mapami? předpokládám, že mapy z předchozího Columbuse nepojedou na tom novém. a nevíte, jak je označován? je to stále RNS-510?
  3. KaJo

    Mapy

    Přátelé, mapy Eastern Europe V9 7921 se liší jen radary nebo je tam více podstatných změn? Jinak koukám, že mapové podklady jsou 1Q 2012 ... VW RNS510 Eastern Europe V.9 (7921) FINAL with SpeedCams Volume: CD_7921 DataBase: EEU(2012Q1) More than 16500 Speedcams/Redlight (SCDB Database 13/01/2013) To anable speedcams: Nav-Setup-Map-Map details - Car & Travel - Traffic- Speedcams/Red Light cameras Target safely: The Volkswagen Genuine navigation DVD-ROM'' CY Eastern Europe'' (V9) is equipped with the latest navigation data. For always optimal route. TMC (dynamic route guidance): Denmark, Germany, Finland, Italy, Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Czech Republic Coverage: Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, Greece, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Macedonia , Moldova, Montenegro, Norway, Austria, Poland, Romania, Russian Federation, San Marino, Sweden, Switzerland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, Ukraine, Hungary, Vatican City, Belarus Edit když jsem prozkoumával ISO, tak je to asi opravdu 7919 doplněné o ty radary, tedy nic extra v mapách nenalezneme :( potěšitelné je, že by se to mělo dát vypálit na jedno DVD, protože velikost ISO souboru je 3,95 GB (4 251 254 784 bajtů) Edit 2 ZKLAMÁNÍ - nefunguje správně TMC, zobrazí se sice v mapě, ale v detailu události není vidět popis, pouze poloha události :(
  4. přátelé, kdybyste chtěl někdo experimentovat s červenými pružinami z www.penta-edm.cz, mám jednu sadu k dispozici. u mne nefungují, zřejmě bych musel repasovat vzpěry. máte-li někdo zájem, ideální osobní předání v Brně, více info na SZ.
×
×
  • Vytvořit...