Přejít na obsah

alby221

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

alby221's Achievements

0

Popularita

  1. zdar,chtel bych se zaptat jestli ma cenu davat do favorita 1,3 50kw sportovni vlozku filtru?...ma to s tim aspon o trochu vetsi vykon?
  2. na 98% tu budou ty krouzky ty jediny delany nejsou...... :(
  3. ty gufera jsou taky meneny,tak myslis ze mam zkusit vymenit sondu? :)
  4. no tak 0,4-0,5 na 100...takze novy krouzky,ale porad nechapu proc to nehuli i za studena,ja myslel ze kdyz se to zahreje tak se ty krouzky trochu roztahnou.. :)
  5. v nedeli sem dolil na horni rysku a dneska je to kousek nad spodni,najel sem cca 90km , tlaky to ma dobry to mi merily v servisu vykon to ma taky dobrej... a jeste mi to na vagu pise chybu:lambda sonda,spodni hodnota dorazu co by to mohlo bejt?
  6. Ubejva no, ale je mi divny ze za studena je to uplne v pohode, prave kdyz se to ohreje tak by se krouzky meli trochu roztahnout ne? a o tom Egr neco nevis,ani zadna zaslepka tam nikde neni, je mozny ze by tam nebyl uz od vyroby?
  7. Ahoj chtel bych se zeptat proc mi jde po zahrati motoru cca. na 80 sedy kour z vyfuku?..kdyz je to studeny tak je to v pohode, je tam delana hlava a tesneni...za studena je to v pohode... dik za odpovedi A taky bych se jeste zeptal jestli je mozny ze tam neni EGR,je to octavia 1.6 74kw r.v.98
×
×
  • Vytvořit...