Hirschi Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Přidám tady tu svoji... Je to 1.9 TDi 66kW, lehce vylepšených... r.v. 1999 barva stříbrná 9102 Výbava: -el. okna -climatronic -xenonové světlomety (na kolečko) -RS sedadla -výměna plastů za černé -komfort 3G -malá navigace propojená do maxidotu -volant Seat Leon Cupra -změna osvětlení tachometru a ostatních ovládacích prvků na verzi bílá-červená -Alu kola 17" CMS Pneu 215/45 a další drobnosti... (stínítka z Passata s lampičkama, stropní lampa Superb, koncovka výfuku RS...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 pěkná krasavice ještě fólie na okna a bude to super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Děkuji... Okna budou během září... už se toho nemůžu dočkat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Pěkné kola! a výbava :) .. Ta střecha je jak kabrioleťácká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 to věřím, že se nemůžeš dočkat, s těma fóliema to bude zas o kus dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Koukam, ze si ji predelal komplet na FACE, ale zadni znak Škoda jsi mohl dat taky novej... ;) Jinak pekna! :) Co znamena Xenony na kolečko?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Mooc Krasna! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) Móóc pěkná,ať slouží a mnoho šťastných km :palec:a až budou folie tak bych udělal černé sloupky....... Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 to Konwas design: Xenony na kolečko jsou origo lampy bez nivelačních čidel. Seřízení náklonu světel je původní jako u klasických lamp, žádný zásah do lamp, jen dotažení nějakých kabelů. Dělal to Vaša z Prostějova a z mé strany naprostá spokojenost... to point frost: střecha je potažená fólii barva černá-matná, je to na zkoušku, netušil jsem jak to bude vypadat to Živočich7007: sloupky jsou taky v pořadí, ale jak jsi sám napsal, první fólie... ...Jinak díky všem!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 pěkná stříbrná i s tou folií na střeše vypadá hezky a na ty sloupky lak píše Žíva si dej matnou ať ti to ladí s tou střechou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 no co dodat pěkná a jak se psalo až budou folie zas to bude o něčem jiném super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 taky se připojuji k většině-pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Moc dííík klucííí... Musím si udělat čas a pokoukat na ty vaše zlatíčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 super Octávie, a hodně slušná výbava. No je vidět, že auto je v dobrých rukou a že se o ni dobře staráš. Tak jen tak dál a držím palce do dalších úprav! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Co dodat máš ji pěknou to jsme viděli na srazu , tak vítej ,ale sis dal na čas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 mooooc pěkná oktávka ještě bych hodil do černý zrcátka a sloupky bude to takový luxusnější pak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 to Martin TDi: Děkuji, mám ji už dva a půl roku a starám se o ní tak, jak zaslouží. Za těch dva a půl let bych na ni nemohl říct křivého slova. A to už máme za sebou asi 100 000km. Tobě také hodně zdaru do dalších prací s Octavii!!! to Neználek: Buď pozdraven, Ty i tvá překrásná rosnička. Děkuji za krásná slova k autu, ale kdepak se hrabeme na Tebe, budiž nám Ty i tvá překrásná rosnička Jarunka příkladem... :D (...chtěl jsem první dodělat tu střechu než založím profil, tak jsem si dal na čas.) to chjetjov: Děkuji Ti. Tvé auto mám na profilu od vittoria shlédnuté velice dobře, strašně se mi líbí! Decentní a krásné! Sloupky na programu určitě jsou, hned jak budou okna a zrcátka abych pravdu řekl, mě nenapadly a ani se mi do toho moc nechce, připadalo by mi to trošku jako ze social edition (snad jsem tím nikoho neurazil). Jinak, ta střecha je hodně zajímavá a hodně originální. První dojem když jsem ji viděl na vašem profilu byl hodně smíšený, ale když tu změnu člověk trošku vstřebá... Moc se mi to teďka líbí!!! Za 100bodů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 moc pěkný pane ,super kolca a ta střecha prostě bomba no . :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 to chjetjov: Děkuji Ti. Tvé auto mám na profilu od vittoria shlédnuté velice dobře, strašně se mi líbí! Decentní a krásné! Sloupky na programu určitě jsou, hned jak budou okna a zrcátka abych pravdu řekl, mě nenapadly a ani se mi do toho moc nechce, připadalo by mi to trošku jako ze social edition (snad jsem tím nikoho neurazil). Jinak, ta střecha je hodně zajímavá a hodně originální. První dojem když jsem ji viděl na vašem profilu byl hodně smíšený, ale když tu změnu člověk trošku vstřebá... Moc se mi to teďka líbí!!! Za 100bodů :D díkes díkes taky už jsem si na ní zvykl :D jinak ty zrcátka když budou leskle černý tak to bude vypadat dobře matný asi nic moc no... pak se to blíží tý sociální verzi no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 díkes díkes taky už jsem si na ní zvykl :D jinak ty zrcátka když budou leskle černý tak to bude vypadat dobře matný asi nic moc no... pak se to blíží tý sociální verzi no Právě, to je ten problém. Ta střech je v matném provedení, tak myslím že by to s těma lesklýma zrcátkama neladilo... to Luky: Dík chlape...! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 matný lak je stylový, dej cele auto do matu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 tak to bych neděla ne že by se mi to nelíbilo ale je na tom vidět úplně všechno a navíc se to blbě udržuje,vím to protože má kámoš auto v matu a jen ho mije a nadává že to vůbec udělal.Tak jestli můžu doporučit tak celý auto do matu nedávej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 tak to bych neděla ne že by se mi to nelíbilo ale je na tom vidět úplně všechno a navíc se to blbě udržuje,vím to protože má kámoš auto v matu a jen ho mije a nadává že to vůbec udělal.Tak jestli můžu doporučit tak celý auto do matu nedávej :) Máš pravdu, poznávám to už na té střeše, jde na tom vidět i prach. Černý mat je sice hezký, ale to tak na nějaký show car, se kterým člověk vyjede jen na přehlídku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Nějaké foto, některé staršího data... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 krasavice.. :) :) jinak moc díky za ty pružiny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 to Marťas: Rádo se stalo, hlavně že jsi spokojený...! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 JURO KDYŽ SI MI DOVEZL TEN APARÁT NA STĚRAČE, TAK SI KOKINU MĚL JEŠTĚ BEZ TÉ ČERNÉ STŘECHY ??? NEBO SE PLETU ??? VYPADÁ TO DOBŘE A TY KOLA PARÁDNÍ KDYŽ SI PŘIJEL, TAK SEM ČUMĚL JAK PUK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Ne ne... střechu mám teďka minulý víkend novou! Si představ že ty kola jsem koupil za cca 2500,- kompletní sadu! (a to jich mám pět) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Nějaké foto, některé staršího data... Mno nemohu se vynadívat na tu střechu,to je gůůůt. To by mne lákalo taky ježe na té šedivce by to tolik nevyniklo. Prostě supéér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.