Přejít na obsah

pořízení OII FL 2.0tdi CR v D


Doporučené příspěvky

Zdravím,

přicházím si pro radu od zkušenějších a od dosavadních majitelu tohoto auta.

Vybíram O2 s 2.0tdi CR tedy od roku 2010...chci si přivézt auto z německa. Včera jsem se byl v D podívat a o jedno jsem se začal zajimat...10/2010 kombi Elegance a snad maximalni vybava včetně xenonu, el šíbru, polokuže, columbusu, vyhřívanych sedaček, 17" Al atd.. Auto má servisni knižku posledni servis před 2měsíci, majitelem byla firma. cena 10500 eur.

To co je mi proti srsti jsou kilometry najeto mirně přes 150tis. Moje představa byla cca 100-120 protože chci auto na dlouhou dobu pro sebe a najezd nemám takový.

Prodejce po prvním dotazu na slevu sundal na 10tis...tak jsem začal více prohlížet : měřič tlouštky laku nenašel problém, okem auto také v pohodě, dva jsme nenašli že by bylo na autě něco opravováno, ale extremně zrezle brzdiče na 4roky staré auto mě to překvapilo...je to normalní?? Možna bych si toho nevšimnul ale přes 17"Al disky byly cele vidět. Pak za zadním kolem ca 1cm pravidelny pruh odloupany lak z narazníku přitom nevypadal přelakovavany...myslel jsem že original se tak snadno neloupe...??

A pak mi překvapila ošoupana hlavice řadicí paky...i na 150tis mi to přišlo hodně...vysvětluju si to jedine že by řadila žena s prstýnkama na ruce....jinak v jine s 200tis jsem opotřebovaní šalcky nezaregistroval. Ale volant má v pohodě...

Vzhledem k tomu že jsem o auto nejevil až takovy zajem prodejce postupně po par krocích vymyslel cenu až 9tis což už je dost zajimave vzhledem k vybavě auta....jen se mi zda pro mě moc těch najetych km...a těch shledaných věcí a nakonec ona i ta sleva se muže zdat podezřelou...

co vy na to? Díky za názory...

Odkaz ke komentáři

:palec: Vobec bi som sa nebal tych km!!!150 000km/4roky. Je to normalny pocet km pri sluzobnom-firemnom aute. Poznam aj sukromne auta ktore maju vyssi pocet km za 4roky. Tie brzdice niesu hrdzave ale je na nich nalepeny brzdovy prach. Pri pouzity WAPKY to ide dole. Zadny naraznik nie su tam zasterky preto je poskodeny kamienky spod kolesa olupali farbu. Doporucujem kupit zasterky dopredu aj dozadu. :palec::rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...