Přejít na obsah

Bluetooth audio streaming - adaptér?


Doporučené příspěvky

Nazdar pánové,

doufám že vám dotaz nebude připadat jako triviální nebo už stokrát omletý a vyřešený, ale nebyl jsem schopen najít odpověď i když jsem si prošel dost témat. Určitě ale ne všechno takže tu odpověď možná je, v tom případě se omlouvám.

K věci: řeším tuto věc. Chci streamovat hudbu přes bluetooth do sound systému v autě. Mám bolero se sound systemem (r.v. 2010). Mobil (Galaxy Note 2 s Androidem 4.4.4) jsem schopen s jednotkou spojit přes rSAP poze k hovorům atd.. vše funguje OK. Na boleru je položka BT audio ale nejsem schopen streaming audia zprovoznit. Pochopil jsem že je to asi běžný stav. Čili moje otázka zní lze to nějak? a jelikož asi ne je zde někdo z vás kdo to řešil přes adaptér do aux portu? (doma mám vyřešeno tak že mám k reproduktorům připojenou krabičku Logitech bluetooth audio adapter která je ovšem permanentně napájená.)

Mohli byste mi poradit nějáký vyzkoušený bluetooth adaptér který mrsknu do loketní opěrky? Našel jsem něco takového

http://aluratek.com/istream-universal-bluetooth-audio-receiver#product_tabs_product_review

Tady je ovšem problém napájení. Chtělo by to něco co bude napájeno asi permanentně ze zapalovače. Ideálně něco takového. Aby bylo místo i na káblík na napájení telefonu atd.

 

Dokážete někdo poradit či doporučit co koupit popř jak to vyřešit?

 

Zde je ještě link na ten belkin.

http://www.amazon.com/Belkin-Bluetooth-Hands-Free-BlackBerry-Smartphones/dp/B004CLYJ2I/ref=sr_1_1?ie=UTF8

71kPIUNXJvL._SL1500_.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest GoldyAu

K tvé první otázce ti bohužel nepomohu (nemám v autě oem bluetooth jednotku, bohužel) ale také bych rád vyřešil bezdrátový přenos hudby a po dlouhém výběru jsem skončil na tomto:

 

http://www.amazon.com/Mpow-Streambot-Hands-Free-BlackBerry-Smartphones/dp/B00QRQOLOW/ref=sr_1_3

 

Jen stále nevím kam přilepit ovládání a jestli mi to za ty peníze stojí (hlavně doprava), když se kabelů stejně nezbavím...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...