Přejít na obsah

MistrBoss

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    148
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontakty

  • Website URL
    http://www.effectiva.cz
  • Skype
    mistr_dark_boss

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MistrBoss's Achievements

1

Popularita

  1. Jen v TOP stavu (max. co půjde vyčistit) s výhřevem a s pytlema. Nabídněte cenu.
  2. Já se k tomu jednou vrátím, zaplatil jsem astetaci a úpravu skla, pomohl jsem jim vypapírovat homologaci atd... Kdo o tom stále vážně uvažuje nastavte si sledování tohoto vlákna, jak to bude aktuální, dám sem zprávu.
  3. Nakonec jsem nesehnal dost lidí. Když už do toho někdo chtěl jít, tak to byla chvilková záležitost. Mezitím si to někdo rozmyslel apod. Už jsem měl jednou i zamluvený kamion na dopravu a termín na linku ve výrobě, ale na bednu skel jsme zůstali dva... Ještě loni jsem to zkoušel domluvit. Letos stavím barák, už na to není čas.
  4. Sháním tlačítka ve slušném stavu na MF volant na levou stranu (varianta bez tempomatu, se dvěmi tlačítky telefonu). odpovídá číslu dílu 1Z0 959 537 A. Díky za nabídku.
  5. Prodám ze svého auta (O1 sedan v bílé) komplet dveře, vrata a kapotu. Jsou tam samo nějaké drobnosti z provozu, ale jinak v pořádku, originál a nebourané, bez nutnosti lakování. Dělal jsem na autě úpravy a tyhle díly už nevyužiju. levé přední dveře pravé přední dveře levé zadní dveře pravé zadní dveře kapota páté dveře (vrata, kufr) - znaky a nápis ve stylu Octavia 3 Vrata je možné si prohlédnout ještě na autě, dveře a kapota už jsou dole. Ke dveřím nechám gumové krytky na hrany. Pak mi tu leží jedny nové originální dveře, ještě v krabici (v základní barvě připravené na lakování). Myslím, že to jsou pravé zadní. Ceny dveře 1.500 Kč / ks kapota 2.500 Kč vrata se sklem 4.000 Kč (možné i bez skla za 2.000 Kč) Dohoda na místě možná.
  6. MistrBoss

    Navigace dx

    Zdar chlapi, dosloužila navigace. Je na výměnu. Řeším zda shánět někde navi dx typ c, nebo to zkusit něčím nahradit. Hlavní problém je, že ji sháním pomalu druhý měsíc a nic v rozumném stavu už není. Nemáte náhodou někdo vyřešenou alternativu, která jde ovládat z volantu a umí maxidot? Případně nemáte někdo doma zašitý pěkný céčko?
  7. To je dobrá zpráva, jestli s tebou můžu počítat, tak se dám pomalu do obvolávání lidí. Pokud si to nikdo nerozmyslel, můžu zařídit objednávku.
  8. jo, máš pravdu - díky, přehlédl jsem, že chce s šedým @PeterNavratil - je problém zelený pruh?
  9. OK, tím pádem jsme 4/5. Kdyby se u tebe něco změnilo, dej vědět.
  10. Sklo JE homologované. Psal jsem to hned v úvodu. V mojí smlouvě není podmínka na smluvní servis ;). Ale jinak to domluvit jde i se smluvním servisem. Mám s tím osobní zkušenost. Např. autosklo roger v Brně u hlaváku. Když se chce, všechno jde.
  11. Nikoho nesoudím, ale komu to přijde drahé, ať se podívá, co stojí nové originální na aktuální vozy ;). Já třeba čelní sklo měnit musím. Pojištěné ho mám na 7 tis - něco si doplatím a mám to za pár...
  12. Jo od 10-ti ks se dá jednat o ceně, jenže pak se zase prodražuje doprava... Počítal jsem to a vychází to šul nul, jen máš víc starostí. Chtělo by to, aby se přihlásil nějaký borec, co jezdí s kamionem :) a byl by to ochotný dovézt do ČR - to máš hned 1.400 Kč slevu na sklo.
×
×
  • Vytvořit...