Přejít na obsah

David413

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

David413's Achievements

0

Popularita

  1. Jaky požívate olej? Ja jsem místo 0w30 přešel na 5w40 i kvůli chiptuningu. Momentálně leju castrol titanium. Je nějaká lepší možnost oleje který splní normy škoda kvůli záruce?
  2. Ale ja myslel vyfuk :-) A co rozdil v dile c14 resp. koncovem tlumici. Ten je stejny pod jinym cislem nebo se jedna o uplne jiny kus?
  3. A da se to nekde sehnat za mensi uplatu? :-)
  4. Zdravim, mam octavii 3 rs tsi. Mam najeto 17 tis km. Ze strany od řidiče u předního kola se po ujetí nějaké vzdálenosti line při stání na volnoběh takový divný zvuk jakoby se tam něco točilo s vůlí či tak. Auto je po výměně spojky za sachs perf. (z důvodu čipování :-D ) takže spojkou a nebo vyp.ložiskem to není. Říkal jsem si že bude asi vyp. ložisko u původní spojky špatné ale po výměně to dělá stejně. Byl jsem u Auto Hlaváčka a tam řekl že je to normální protože prý nové převodovky mají přímé a né šikmé ozubení a že to při stání cvaká protože tam není olej který by mezírky vytěsnil. Mě to přijde jako naprostá pič... Osobně si myslím že je někde na hřídeli apod. špatné ložisko. Zvuk při vyšlápnutí spojky přestane a při puštění se to uvnitř spojí a zas to dělá stejný pazvuk. .. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Díky
×
×
  • Vytvořit...