Přejít na obsah

jsys

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

jsys's Achievements

0

Popularita

  1. No, spojovací spona děleného výfuku je podle mého názoru vidět např. na 1. fotu (IMG_0659.jpg) "Marian 1.8 TSI dsg". Kdyby se Ti podařilo prohlédnout výfuk ve střední části vozu, třeba bys zjistil, jestli tam nějaká je nebo ne. Pro mne je to také dost důležitá informace, ale násilí si nedělej, země je ještě studená. :unsure:
  2. Děkuji moc, co potřebuji vidět tam vidím (i když nahoře píšu, že chci zakončení výfuků a plasty kolem), měl jsem to jinak, prostě "nějak zakryté", že nebylo vidět trubky z tlumičů a vyvedené to bylo do plastů pod nárazníkem, podobně (jen trochu) jako u RS. Asi do dotazu nahoře ještě doplním specifikaci vozu podle TP. Ještě mě zajímá (to jsem ale na fotkách nevyžadoval) - předpokládám, že máš původní výfuk z prvovýroby - je vcelku nebo dělený a spojený sponou?
  3. Děkuji moc, ale neodpovídá to mému původnímu stavu. Jaký je to rok výroby? Je to originální výfuk, vidím tam spojovací sponu? Nebo byl takto spojovaný z prvovýroby? Děkuji předem za doplňkové odpovědi.
  4. Ano, prosím. Dosavadní fotky neodpovídají původnímu stavu mého auta.
  5. Děkuji za fotky od MalejDoom i za upozornění od Bárty, že k definování výfuku parametr 1.8 TSI nestačí - upravil jsem na dotaz pro verzi 4x4 a očekávám s nadějí fotky od eReSek a případně dalších - možná že i ročník (2015) hraje roli(?).
  6. Prosím toho, kdo má tento vůz ve verzi 4x4 Combi, nejlépe ročník 2015 (dle TP Typ: 5E, Varianta: ACCJSBX1, Verze: NAD6AD6D9*), ale není podmínkou, jestli by mi mohl poskytnout fotografii zadní části vozu, trochu z podhledu, aby bylo vidět vyústění výfuků na obou stranách a plasty kolem. Jsem ve sporu se servisem, který mi předal auto po opravě v jiném stavu a tvrdí, že je to standard. Fakticky mám ještě DSG, ale to snad na výfuk nemá vliv. Děkuji předem za vstřícnost.
×
×
  • Vytvořit...