Přejít na obsah

chosenek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

chosenek's Achievements

0

Popularita

  1. Zítra to vezu do servisu na prohlídku tak jim řeknu ať mi kouknou na ten řetěz. Co je 93/3 sice nevím, ale řeknu jim to taky ;) A nechat nastavit servisní interval na 15k, dík za tip! P2P: To jsem se docela uklidnil. Pak ale nechápu proč jsou auta s těmito motory a rok výroby 2012 a 2013, tak levné - když už jsou ok. Není tam nějaké ALE?
  2. Když dám 20 000 ročně (což není moc), a auto budu mít 5-6let (později jako druhé), tak se mi to prostě vrátí tak jako tak a nemusím ani jezdit tolik. Nehledě na to že při případném prodeji to auto bude mít o něco málo vyšší cenu. Jen pro doplnění. Přestavby na kapalné LPG se u nás dělají normálně ale ne pro TSI motory, konkrétně teda ten náš.
  3. Tak zde odpovím sám - vypadá to že u nás už přestavbu na kapalné LPG dělá pouze jedna firma - Fedor Auto, ostatní od těchto přestaveb dávají ruce pryč. Přestavba vyjde na 75 000kč. Takže 3x hurá benzínu.
  4. Má zde tedy někdo zkušenosti s kapalným vstřikováním LPG? Jezdíme hlavně město, proto bych chtěl startovat už na LPG. Auto plánujeme mít 5-6 let, takže věřím že se větší investice vrátí tak jako tak. Jestli to už někdo máte, tak prosím o zkušenosti, případně u koho jste si to nechali dělat. Díky
  5. Čaute, koupil jsem oktávku s tímto motorem (CDAA), ve verzi 4x4, rok výroby 2013. Můžu očekávat stejné problémy, které jsou popsáný v tomto foru nebo to už v posledním roce kdy byl motor vyráběn vychytali?
×
×
  • Vytvořit...