Přejít na obsah

Oskar1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

892 zobrazení profilu

Oskar1's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jsem ten ventilátor vyndal z auta. Ten prach z uhlíků udělal takovej mazut všude. Tak jsem to rozebral až k uhlíkům ty jsou dost velké. Vzal jsem sprej na čištění brzd a pořádně jsem to vyčistil. Nechal jsem to vyschnout a zase složil. Ten velkej odpor jsem rozebral a dočistil. A zase složil a vše jemně promazal prolongem. A zatím vše funguje. Jen sem nenašel ten Odpor Topení Předřadný nemůžete mi nějak názorně ukázat kde vlastně je a jak se mění???? Prostě jsem ho nenašel i když jsem sundal i kastlík u spolujezdce.
  2. Je naprosto tichej prostě jak má být. Když funguje tak jde od nejmenších otáček až po největší bez problémů. I když si vzpomínám že před pár dny mi ventilátor trochu pískal ale po vypnutí a následovném příchodu a nastartování ten zvuk už nebyl a fungovalo vše jak mělo. Ale je pravda že mi to začalo blbnout od té doby. Má ten pískavej možná tak trochu vrzavej zvuk na něco vliv???
  3. Pojistku jsem dal novou. Konektor jsem prostříkl kontaktolem a pořád nic. Ventilátor jde krásně volně. A co ten Odpor co se tady občas píše??? A kde vlastně je??? A je nějak složité ho vyndat?? díky
  4. Zdravím všechny. Mám takovej problém Přestane mi fungovat ventilátor topení! Když k autu přijdu ráno a vyjedu tak je vše v pořádku a funguje až tam kam dojedu. Ale když pak nechám, stát auto třeba 2,3,4 hodinky venku a vrátím se k němu tak po nastartování mi ventilátor topení nefunguje a to jsem zkoušel úplně vše. Otáčet regulací, dávat automat nebo manuál , vypnout nebo zapnout,zastavil jsem vypnul motor zamknul o odemknul opět nastartoval a zase nic až po nějaké době a opakovaném točení kolečkem na sílu proudu vzduchu se mi rozběhne. Někdy i sám od sebe. Jednou se mi také stalo v létě, když jsem jel s klimatizací. Zastavil jsem a po opětovném nastartování mi ventilátor nefungoval a pak zase časem sám naběhl. Pomozte mi prosím mám si vyzvednout malého přírustka v porodnici a nechci, aby v autě mrznul... :(
  5. Oskar1

    Potažení volantu

    V Praze potahují profesionálně v Horních Počernicích v TRV . Doufám,že vám to pomůže.
  6. Zdravim. Mam takovej problém. Samovolně se mi vybíjí baterka. Když jí nabiju na 100% tak má 12.85V, ale druhej den jen 12.45V a pořád to klesá. A to jsem koupil novou baterku Vartu Silver a je to to samé. Mám v autě namontovan značkovej alarm kterej se spouští při zamknutí orig. klíčema. Tak si myslim jestli to není ono. Nevíte náhodou jak ten alarm vypojit a jestli stačí jen vyndat pojistku? A jestli ano tak jakou pojistku vyndat? Děkuju za radu.
  7. Oskar1

    Auto plave při 50 km

    Zdravim všechny. Do včerejška mi auto plavalo na přejedzdu nerovností a kanálů v zatáčkách a za přímé jizdě a náhlém odbočení a tak podobně. Prostě jezdilo auto dost neklidně a nepředvídatelně. Myslel jsem že to bodou silentbloky nebo tlumiče, ale nic takového se nepotvrdilo. Auto bylo zvednuté kompletně zkontrolována přední i zadní náprava a nic vše O.K. Ještě sem zapoměl napsat že mám OII 1.9 Tdi rv06 150000 km. Na interních stránkách Škody Auto podle vinu jse zjistil že když auto plave jsou tomu na vině na zadní nápravě tako malé plechové ramena bejvaj vytržena. Ale naštěstí nic takového se nepotvrdilo. Autu jsem nechal seřídit geometrii a zadní náprava byla dost přez limit zozhozena. Jak se to seřídilo tak vše naprosto O.K. A volant je také naprosto v ose. Dělal mi znamej v autorizovaném servise na naprosto špičkové geometrii!! A to jsem začal přemíšlet kolik mě ty díly budou všechny stát a nakonec nic. To udělá jednomu člověku radost. Třeba vám to pomůže také. Není totiž seřízení jako seřízení geometrie. Za ty roky vim o čem mluvim.
  8. Oskar1

    Poruchy klimatizace

    Nazdárek. Tak jsem cestou na dovolenou pustil klimatizaci a šel z ventilace zápach. Tak jsem si koupil cestou rozprašovací sprej Valeo jak se dá na podlahu a zmáčkne se a pustí se vnittřní cirkulace , ale to pomohlo jen na 2dny. A zápach by zase zpátky. Tak jsem nechal vyčistit klimu v Auto Škoda a zápach se zase vrátil. A připadá mi že ten vzduch z ventilace jde takovej vlchkej. A pod autem jsem ještě letos neviděl ani kapku kondenzátu. A do kabyny mi voda taky netače. Tak nevim kam odchází. Filtr jsem dal taky novej. Můžete poradit jak se toho zápachu zbavit?? Nebo je někdo kdo ten výparník umí pořádně vyčistit?? Děkuju za vaší pomoc.
  9. Oskar1

    Audi A4 tachometr

    Jakou má spojitost brždění se studeným spojem v palubní desce?? Můžete vysvětlit?? Nechám si objednat čidlo rychlosti na převodovce. Není to tak drahé jako nové budíky. V manuálu Audi je napsáno že se s ním musí zacházet jako v bavlnce při montáži tak si myslim že by to mohlo být jím. Je blízko vejfuku tak se může třeba začít přehřívat. Má tam být tepelný kryt třeba za ty léta je pryč. Když to bude nakonec opravdu Budíkama. Neznáte někoho kdo by mi stím mohl pomoct??? Okolo Prahy a Středních čech??? Díky
  10. Dneska všichni všechno uměj, alespoň to tvrděj!!! Já už mám taky dost těch lemplů a neschopáku který vymění půlku auta a pak řeknou "no vidíš a je to v pořádku", ale sami nevěděj čim to vlastně bylo. No ale jsou taky vyjímky. Alespoň jednoho no vlastně dva znám neokradou tě a věděj co dělaj.
  11. Jestli můžu poradit tak v Praze v NHcar na Černém Mostě seřízení geom. opravdu zvládaj na jedničku. Maj na to fakt super mašinu!!!! Já jsem spokojen auto má volant po dlouhé době v ose a když pustím volant a přídám plyn nikam to netáhne no prostě super. Ale je pravda že mají dva způsoby jak to seřizují.
  12. Mněl jsem podobnej problém. Koupil jsem O2 už ojetou a od samého začátku jsem měl volant mírně doprava. Nechal jsem udělat seřízení v Porsche Prosek a tam mi řekli že je vše ok. Když jsem se svezl tak zase to samé. Tohle jim nějak nešlo. Nechal sem udělat seřízení u svého známáho ve Škoda auto a dnes je vše už ok. Tak že není mechnik jako mechanik.....
  13. Oskar1

    Audi A4 tachometr

    Tak jsem se vrátil ze servisu Audi a tam mi proklepli auto přez počítač od zhora dolu a nic. Testovali přístrojovou desku a ta prošla bez chyby. Testovali ABS a ESP jak čidla na kolech tak kompletní systém a vše ok. Prostě všechno funguje bez chyby. Už si opravdu nevim rady...
  14. Oskar1

    Audi A4 tachometr

    Je to hodně podobné ale mně blbne jen tachometr vše ostatní je naprossto ok. Nevíte co vydává informace o rychlosti do tachometru? Protože když mi včera spadla ručička na tachometru tak při prudkém brždění na dálnici opět naskočila na malou chvíli. Taky včera pršelo tak jestli to nemá vliv... Protože tachometr neblbne vždycky.
  15. Zdravim. Mám takovej problém. Mám Audi A4 2001 2.5TDI quattro a blbne mi tachometr. Nejdříve normálně ukazuje ale po nějaké době spadne za jízdy na nulu a nebo tak divně ukazuje nesmysl. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost.?
×
×
  • Vytvořit...