Přejít na obsah

CruZz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

CruZz's Achievements

0

Popularita

  1. když ono to dělá i při vypnuté klimošce. I když stojím. tudíž tamtudy nejde žádnej vzduch... :-(
  2. Hoj, omlouvám se že zakládám téma kvůli takové hovadině, ale docela mě začíná točit u mé octávie následující věc. Po otočení klíčku do první polohy se ozve z podkapoty (pocitově od pravého předního kola) opakované klapání. Myslel sem, že je to klima, ale dělá to i když jí vypnu, tudíž sem jí vyloučil. Je má domněnka zprávná, když mě napadlo jako další věc palivové čerpadlo? Zkuk se pak občas objevuje i během jízdy.... (např při zastavení na světlech atd...) Doteď sem to řešil přidáním zvuku radia, ale už to nějak nelze ignorovat. Díky moc za nějakou radu.
  3. Je to hlavně o tom, že Ti neklouže bota po pedálu. Nepřešlapáváš pořád a máš botu vůči klice pořád ve stejné poloze... Neboj se toho... nebudeš chtít jinak..
  4. Neboj se toho... 99% lidí v tom spadne jen jednou... a to napoprvé před hospodou, když už skoro stojí... Obavy, že v tom při pádu zůstaneš josu zbytečné. Napadal sem toho už docela hodně a nikdy sem nezůstal v pedálech... Navíc se Ti bude asi tak o 400% líp šlapat.
  5. To byl vtip. Hodně šťastných km. :-)
  6. to není kolo, dy´t je to merida :-D
  7. Chlapi nechce někdo bika? Musím prodat Ibis mojo: cena 55.000,- specifikace tu: proti fotce jen jiná, obyč sedlovka... Velikost : L Hmotnost : 11,8kg Rám : Ibis mojo carbon 140mm Vidlice : Fox Float 32 RLC 140mm Tlumič : Fox RP23 Boost Valve Hlavové složení : Token carbon Kliky : Truvativ NOIR REDWIN Středové složení : NOIR GXP Přesmykač : Shimano XT Měnič : Sram X.0 REDWIN Řazení : Sram X.0 REDWIN Kazeta : XTR Řetěz : Sram Náboj přední : Mavic Crossmax ST Náboje zadní : Mavic Crossmax ST Brzda přední : Avid Elixir R 203mm Brzda zadní : Avid Elixir R 185mm Brzdové páky : Avid Elixir R Ráfek přední : Mavic Crossmax ST (bezduše s mlíkem) Ráfek zadní : Mavic Crossmax ST (bezduše s mlíkem) Dráty : Mavic Crossmax ST Pedály : Shimano XT Řídítka : Truvativ NOIR race carbon Představec : Thomson Sedlovka : Ritchey PRO Sedlo : Fizik Gobi Pláště : NN 26x2.25
×
×
  • Vytvořit...