Přejít na obsah

Macek1488

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Macek1488's Achievements

0

Popularita

  1. Takze nakonec to bylo to lozisko, to kterem jsem koupil prvni bylo pouzite a i kdyz nemelo zadnou vuli tak delalo to same, jak to co tam bylo puvodni. Po koupi noveho FAG je po cvakani.
  2. Tak vymenena poloosa, lozisko a furt to dela ? Uz me vazne nic nenapada cim by to mohlo byt. Opravdu nikdo nevite ?
  3. Opravdu se nikdo nenajde koho by něco napadlo nebo měl podobnej problém ?
  4. V servisu jsem to samozrejme mel ale nic nezjistlili rozdelali cely kolo a vse ok a bylo me receno ze homokinetak a lozisko se nepozna jestli je spatny kdyz je vyndaji, proto pisu sem jestli treba nekdo nemel podobmy problem. Byl jsem i ve skodovce a rekli mi to same ze jedine zkouset menit veci coz se me moc nechce.
  5. Tak dneska se mi podařilo natočit video kde jde slyšet, jak to cvaká. Jedno je z kopce na neutrál, kde jde slyšet jak se v polovině zatáčky cvakání přeruší, protože začnu brzdit a jak pustím brzdu tak se zas ozve a jakmile srovnám volat, tak taky přestane. Druhý je pak do kopce pod plynem, je úplně jedno jestli mám zařazenou rychlost nebo ne dělá to vždy stejně. Tím pádem můžu převodovku/diferenciál vyloučit ? Může to dělat ten homokineťák ? Do kopce : Z kopce :
  6. Ahoj Všem, mám problém s moji O2, který se mě nedaří vyřešit respektive přijít na to odkud zvuky jdou. Jedná se o to, že při rychlejším průjezdu levotočivou zatáčkou mě začne něco cvakat jako když cvrká cvrček někde od levého kola. První co nás s mechanikem napadlo byli brzdy, jelikož kotouče měli hranu a byli i zvlněné, po výměně ale furt stejný. Rozdělali jsme celý levý kolo a nikde nic. Zvláštní je, že to dělá to kolo, které je v zatáčce odlehčené, nikde jsem nenašel, že by někdo někdy měl problém s kolem na straně na kterou se zatáčí. Dělá to jen při rychlejší jízdě zatáčkou jako by jen když se auto trochu víc nahne, jinak když jedu rovně pomalu nebo rychle tak nic, když pomalu zatáčím třeba z křižovatky tak taky nic. Může to dělat vnější/ vnitřní kloub poloosy nebo ložisko ? Co jsem četl tak ložisko hučí, vnitřní kloub to by vibrovalo a vnější ten by zas cvakal při rozjíždění, když je kolo vytočené a navíc jak píšu vše jsme zkontrolovali. Co diferenciál, převodovka ? Ještě zajímaví je, že když v té zatáčce brzdím, tak je taky klid a když brzdu pustím začne cvakat. Vše to nasvědčovalo na ty brzdy ale brzdy jsem dal nový zimmermann. Za každou radu nebo poznatek budu rád, případně kdyby se někdo našel v okolí Brna se na to mrknout, tak dejte vědět.
  7. Zdravím, Mám takovej problém u superba s palubním počítačem spotřeby. Spotřeba mě ukazuje strašně hodně, dlouhodobou mám 8,4l a přitom, když jsem si to měřil, tak mi to vycházelo kolem 5l. Dokonce jsem si přes vag zjistil kolik mám litrů v nádrži, ujel 200km, podíval se znova a výpočtem mi vyšlo dokonce 4,6l. Čím to může být ? Lze to nějak opravit ? Chci to dát do škodovky ať se mi na to podívají ale před tím než vyhodím peníze, tak se chci zeptat zde, třeba někdo řešil podobný problém. Předem díky za každou reakci.
  8. Jj taky to tak vidim :-D, jen jediny z ceho mam jeste trochu obavy je to nasazeni zpatky ale to asi pujde taky v poho nebo ne ?
  9. Kluvi : Mrkni na můj první příspěvěk. Je mi jasný, že to asi nevyřeším ale mě zase bylo řečeno, že vždycky v té hadici bude nějaký olej ale že tam toho nesmí být hodně. Já mam podezření, že mám možná špatný to těsnění ale nevím chci to vyzkoušet a uvidím. LadikRS : Díky moc za info !!! A vycvaknu jí odkud ? Jak oddělám ty mřížky tak odtam ?
  10. Tak uz vse vim, mrizky jsem si zkusil i oddelat a pohoda, slo to celkem lehce...co se tyce sroubu tak je mi vse jasne. Akorat ted jak jsi napsal, tak me to docvaklo ty ostriky svetel xenony mam, ty odpojim teda jak ? To uz je snad posledni otazka :-D Tak uz vse vim, mrizky jsem si zkusil i oddelat a pohoda, slo to celkem lehce...co se tyce sroubu tak je mi vse jasne. Akorat ted jak jsi napsal, tak me to docvaklo ty ostriky svetel xenony mam, ty odpojim teda jak ? To uz je snad posledni otazka :-D
  11. No to se právě docela bojím :-D, mám strach abych neurval ty zápatky. Ale jinak to asi nepůjde co ? A co zpátky to nasazení je to v pohodě nebude s tím problém ?
  12. Takze pokud chapu dobre, tak ty mrizky jsou jen nacvaknuty v tom narazniku nebo jak tam jsou uchyceny ? Jen zatahnu smerem ven a pujdou jo ? Jeste pak to nasazeni nazpet, je to v pohode ? Mam strach, ze kdyz ho vyndam tak me tam pak nepujde nasadit nazept, ze nebude sedet :-D...tam jsou ale pro to jeste nejaky drazky ne ? Nebo jak odsroubuju vsechny srouby tak spadne dolu ? Sorry, ze se tak vyptavam ale chci mit vsechny informace, nez se do toho pustim...diky ;-)
  13. OK, sundání lišty, šrouby pod nima + torxy mezi světly nahoře to vím kde je. Kde jsou ty torxy ve spodní části mezi světly ? Tam se dostanu ze spod ? A ještě ty torxy za mřížkami, ty odšroubuji jak ? To musím nějak vydělat ty mřížky ? Nebo z podběhu ? Ještě se zeptám teda jednou ten nárazník musí dolů jo ? Nedostanu se k těm šroubům co drží ten IC z podběhu, když oddělám ?
  14. Ahoj, diky moc za info. Me prave zajimalo zda je potreba sundat ten IC, kazdopadne jak psal bude asi dobre ho sundat a vylit ten olej a procistit ho. Jinak povoleni sroubu co drzi IC by snad nemel byt problem pokud teda nebudou nejak zarezle ale co me trapi a nevim jak je ten naraznik, ten musim sundat bez toho to nepude ? Jestli ne je na to nejaky navod ?
×
×
  • Vytvořit...