Přejít na obsah

hipi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    392
  • Registrace

  • Poslední návštěva

hipi's Achievements

0

Popularita

  1. Nokian WR3 235/55/18 104H XL zimní pneu jeté jednu sezónu vzorek 8mm. Kupované 09/2019 s fakturou Cena: 9.500 komplet
  2. hipi

    Ústecký kraj

    Já jsem si říkal, že všechno aktuální už bude na FB... Vidim to tak, že to tu pomalu umře... :) Ale pro mě dobrý, na FB bývám častěji ;)
  3. hipi

    Ústecký kraj

    Zdar chlapi, tak koukám, že se to pomaličku ale jiste dostává i na FB co? Dobrej nápad! Tak jak to vidíte s termínem na další sraz?
  4. hipi

    Ústecký kraj

    Dám vědět určitě!
  5. hipi

    Ústecký kraj

    Tak ledky až zítra Mave, dám ti vědět a domluvíme se jak se sejdeme ju? :) Jinak sraz v Moste super chlapi ;)
  6. Ahojte, prodám rádio STREAM MP3 z mé octy. Fotky nahodím večer. Je bez škrábanců a jakýchkoliv dalších vad! Plně funkční zkouška samozřejmostí. Preferuji osobní doběr - jsem z Teplic (jezdím Most, Ústí nad Labem,okolí...) Cena: 2500,-
  7. hipi

    Ústecký kraj

    Tak chlapi objednavka odeslana a ted jen cekat. Az to dorazi tak zase napisu a sejdeme se.
  8. hipi

    Ústecký kraj

    Čus chlapi tak mám pohromadě objednávky na diody. Pokud se chcete ještě někdo přidat, napište. Ted jse mtrošku nestíhal tak objednávám až zítra nebo pondelí. Mám objednávky od Cvency, Berryho, Maverica, muertose a mě.
  9. hipi

    Ústecký kraj

    Zdra chlapci, tak kdo bude chtt diody co jsme objednávali minule viz odkaz u Maverica, piště! Tentokrát budu z důvodu lepší dostupnosti na poštu dělat objednávku na sebe já! Piště prosím POUZE SZ!! Nehlídám to tu moc pravidělně a budu v tom mít i lepší pořádek! Každou objednávku potvrdím zpětně před samotným objednáním! Díky!
  10. hipi

    Ústecký kraj

    Tak už to někdo rozsekněte :D kdy a kde!
  11. hipi

    Ústecký kraj

    Tak jak teda pánové? Most nebo Teplice? KFC nebo MC? Vypadá to, že pokud budeme v TP, tak se nás sejde i víc :) Za mě ale mi to je jedno, kde se sejdeme ;)
  12. hipi

    Ústecký kraj

    Ja bych taky mohl staci jen napsat cas kde a kdy
  13. hipi

    Ústecký kraj

    Zdar chlapi :) tak cvenco to potazeni za tepla by asi nemuselo bejt spatny ale vim ze clovek co to delal Chipovi se s tim neskutecne sral aby to bylo ok! Tak kdyz uz, tak u nekoho kdo to udela poradne. BB company jsou prej hodne spolehlivy a taky rychly tak to zkus. Ja jsem masku strikal sam ale nejak jsem to odflaknul, proto to Tomasovi drzi a me ne :) i tak bych chtel ten plastiDip vyzkouset jaky to je a jak se s tim dela a myslim ze na celou masku ti staci jeden sprej a to vychazi na neco kolem 280,-? Hadam ted uz si nepamatuji ty ceny.
×
×
  • Vytvořit...