Přejít na obsah

Ufyn

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Ufyn's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim, mel bych dotaz, V cca -15°c mi prestal ukazovat maxidot, rekl bych ze celi sviti. A rucicka otackomeru po nastartovani zustane dole, az po chvili vyskoci na aktualni otacky. Nevite nekdo co s tim? Nikdy drive to neudelalo, ani v takovich mrazech. Diky za reakce..
  2. tak uz je mam taky na aute.. (domaci vyroba)
  3. na ten navod jsem koukal, tam predpokladam ze to sviti hned po otoceni, ja bych rad kdyby to svitilo az po nastartovani.. parkovaci jednotku tam nemam (mam ale jeste doma v krabici :)
  4. par fotek.. ze spinacky, a neco v zadni casti neni? (napajeni jednotek)
  5. Ja uz jsem s tim zacal, uz mam hotova svetla a ted uz jenom dat do auta, ale rad bych je zapojil s 2ma funkcemy, po nastartovani budou svitit naplno a pri rozsviceni svetel se stlumy. Akorad ted resim kde vzit signal po nastartovani..
  6. tak uz mam v aute novou gateway AA, jenom by me zajimalo jak to k ni pripojim. Jako na tvrdo pripajet na stavajici kabely, a konkretne jake? diky za odpoved.. nasel jsem toto: 1 - akumulátor „+“ (svorka 30) 2 - akumulátor „+“ (svorka 30) 3 - neobsazeno 4 - neobsazeno 5 - CAN-BUS komfort Low 6 - CAN-BUS pohonu Low 7 - neobsazeno 8 - CAN-BUS panelu přístrojů Low 9 - CAN-BUS diagnostiky Low 10 - CAN-BUS Infotainment Low 11 - kostra „-“ (svorka 31) 12 - kostra „-“ (svorka 31) 13 - budicí vedení panelu přístrojů 14 - svorka 15 15 - CAN-BUS komfort High 16 - CAN-BUS pohonu High 17 - neobsazeno 18 - CAN-BUS panelu přístrojů High 19 - CAN-BUS diagnostiky High 20 - CAN-BUS Infotainment High tak ze se napojim na kabely 6 a 16?
  7. Muze byt ta gateway nakonci s "A" z roku 09?
  8. diky za objasneni, jenom nevim co znamena ta "15" (ten pin1 +12 je spínaný takže "15")
  9. Hmm, zajimave cteni. Mam pouze RJ a Senzory s kabelazi, nemam kabelaz na pripojeni k vozu.. Jenom co jsem letmo pochopil tak do te 16 pol svorkovnice privedu: 01 - prez poj 5A, + 12V 06 - CAN H z gateway 08 - kostra 15 - CAN L z gateway pak je zminka o nejakem spinaci, o co jde a je potreba? 04 - Spínač PDC svork. 6 13 - Spínač PDC svork. 1 a jeste pipak, o jaky presne jde? Jenom malej repracek, piezo, atd... 02 - pipak 10 - pipak Diky za rady
  10. tak jsem sehnal jednotku 5J0 919 475 A . Doufam ze ta tam teda pujde, a jak ji zapojit nekdo poradi? Jak zapojit do auta, pry by melo stacit + prez pojistku a napojit se na CAN a nakodovat.. Ale bojim se ze to asi nebude zase tak jednoduche :)
  11. Zdravim, poradi nekdo co je zapotreby vymenit abych mel origo vystrelovaci klic a vse fungovalo? Mam rok 06 a origo dodelavany DO, ale jako privesek (ale strasne blbne)..
  12. OK, ale i ta co se dava tedkon to muze byt jakakoliv?
×
×
  • Vytvořit...