Přejít na obsah

kwoky

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele kwoky

  1. Aktualizovat vybavení stejně jako ceny (tj. přes formulář) zatím není možné. Využijte prosím odesílací formulář http://www.superbenzin.cz/kontakt.php a já vybavení upravím. Vítám jakékoliv informace. Pokud na ně na webu není "kolonka", můžu ji přidat.
  2. Dobrý den, hlásím se opět po půl roce. SuperBenzin.cz za tu dobu prodělal řadu změn, rozrostl se na téměř 2400 čerpacích stanic (nové stále přibývají) a obsahuje více aktuálních cen a informací, než kdy před tím. A to zdaleka není všechno. Přibyly totiž sekce "Nebezpečná místa", "Nebezpeční řidiči" a "Nesmyslné značky", které právě vylepšuji. Ocením jakýkoliv nápad nebo kritiku. Chci stránky zlepšovat, aby byly co nejvíce užitečné, takže jsem otevřený všemu. Můžete ovlivnit, jak bude SuperBenzin.cz vypadat v budoucnu. Nechcete toho využít? Pokud chcete, hlasujte do ankety na hlavní stránce SuperBenzin.cz. Díky tomu budu vědět, kterou funkci uživatelé nejvíce chtějí a budu ji moct přednostně dodělat.
  3. Soutěž o ceny na duben 2010 Nastal čas odměnit všechny, kteří denně obětují minutu svého času a do projektu SuperBenzin.cz přispívají údaji a cenami. Proto vyhlašuji soutěž o ceny na měsíc duben. Ten uživatel, který přispěje na SuperBenzin.cz do konce dubna největším množstvím informací, získá poukaz na nákup pohonných hmot v hodnotě 300 Kč!. Ten, kdo se umístí na druhém místě, obdrží automapu České republiky a výherce na třetím místě získá výtisk časopisu Rally. Pokud máte zájem, můžete se zůčastnit.
  4. U každé ceny je datum uvedeno v detailu čerpací stanice (stačí kliknout na bílý název firmy ve výpisu).
  5. Ono je důležité to "jestli" Zatím návštěvnost roste (mám cca 40-50 UIP denně), ale podle mě to ještě na placenou reklamu není. Jinak v sobotu pojedu trasu Třebíč-Brno-Olomouc-Ostrava, tak budu všechny ceny zaznamenávat.
  6. Díky za upozornění. Naštěstí pro mě je ta reklama bez smlouvy a zdarma. Moje podmínky jsou zde: http://www.superbenzin.cz/inzerujte.php
  7. Dnes jsem opravoval přihlašování a už funguje (snad) korektně v Opeře a IE. Firefox zatím odmítá poslušnost, ale já už ho tento týden zkrotím :)
  8. Děkuji. Počet návštěvníků pomalu narůstá, což jsem samozřejmě rád. Benzínky se zapojit moc nechtěly, ale oslovoval jsem je v době, kdy byl projekt ještě v plenkách, takže se to třeba časem změní. Přesné datum, kdy byla jaká cena získána, je vidět v detailu každé čerpací stanice hned vedle ceny. Na detail se dostanete tak, že ve výsledcích hledání kliknete na název firmy (bílý odkaz vlevo).
  9. O nepříliš povedeném vzhledu vím a jakmile dodělám všechny funkce, které tam chci, vrhnu se na něj. Pokud byste měli tip na někoho, kdo by za levno dokázal udělat něco aspoň trochu reprezentativního, budu vděčný za kontakt. Jinak do databáze cen může přispívat i nepřihlášený uživatel, tak doufám, že se zapojíte :(
  10. Tento problém řeším. Stačí po přihlášení stisknout F5 a naběhne to. Můžu znát názor aspoň na volně dostupnou část webu?
  11. Ahoj. Rozjel jsem na internetu databázi čerpacích stanic pohonných hmot. Mým hlavním cílem je kompletní seznam všech čerpacích stanic v ČR a aktuální ceny naturalu, nafty, LPG i CNG! http://www.SuperBenzin.cz - Tankujeme spolu Pokud máte nějakou oblíbenou benzínku, na které tankujete, pošlete mi na info@SuperBenzin.cz informace (co všechno na čerpačce prodávají, jestli se tam dají nafouknout kola atd.) a aktuální cenu(y) prodávaných paliv. Pokud máte firmu, která se zabývá palivy nebo něčím , co souvisí s motorismem, máte možnost získat reklamu zdarma! Více zde: http://www.superbenzin.cz/inzerujte.php Do deníku tankování můžete zadat údaje o vozidle a tankování a zobrazí se vám zajímavé statistiky. Přijďte a uvidíte sami.
×
×
  • Vytvořit...