Přejít na obsah

Deathcz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Deathcz's Achievements

0

Popularita

  1. Deathcz

    Výměna ručiček budíků

    Kluci, předem se omlouvám za OT, ale stalo se vám někdy, že po výměně ručiček některé krokové motorky, při zapínání a vypínání (klíček poloha 0 a 1), trošku zacukají? Při jízdě nemám žádný problém (ukazují bez chyby), ale jakmile vypnu klíček, tak po spadnutí ručiček na nulu prostě zacukají jakoby do mínusové polohy. Nechci měnit krokové motorky, doufám, že tomu alespoň nějak pomůžu, jenom nevím co přesně se stalo, když jsem je vyndaval. Myslím si, že nejspíš špatně vyhodnotí svojí polohu na počátku a snaží se to nějak "dorovnat" jenomže už se, přes doraz, nemůžou dostat tam, kam by podle čidel měly. Nemáte prosím nějakou radu, co by mohlo ještě pomoct? Někde jsem četl, že pomůže protočení o 360° proti směru hodinových ručiček. Mimochodem mám octavii I (r.v.99). Předem dík za všechny rady.
  2. Předpokládám, že se jednalo o téma opravy tlumiče kmitů klínového řemenu. V tom případě děkuji za odopvěď. Vyzkouším také :) .

  3. Zdravím. Máte někdo zkušenosti s TÍMTO nárazníkem? Zajímalo by mě, jak pasuje na auto (lícování a spojení např. s plastovými lemy blatníků) a jestli to není vysloveně šaškárna atd. Předem dík moc.
  4. Zdravím vás! Nedávno jsem měnil drážkový řemen a při demontáži jsem si všiml, že tlumič to už má zasebou. Koukal jsem na autokelly a ty ho nabízejí pouze v sadě s kladkou+konstrukcí a to skoro za 3000,- link. Povedlo se mi najít nabídku na jednom webu link, ale ty mi napsali, že ho nemají a že ho nebudou shánět. Dá se sehnat samostatně? Nechce se mi za to dávat tolik, když zbytek mám v pořádku... Předem děkuji za užitečné odpovědi.
  5. Po delší odmlce se vracím zpět. Musím se trochu zastydět, protože světla vážně stačilo jenom seřídit na STK. Štve mě, že jsem si to neuvědomil, přitom jsem věděl, že to je možné (nejspíš mě zmátlo naklápění světel vedle spínače světel). Každopádně Nightbreakery koupím hned, co mi praskne jeden silverstar. Děkuji moc za pomoc. Takže: vyřešeno :)
  6. Pomůžou? Napadlo mě, že svit světel změním buď větším nakloněním parabol světel, nebo změnou ohniska. A ohnisko můžou změnit jiné žárovky, konstrukčně podobné těm běžným. Prozatím jsem koupil tyto: odkaz, protože se konstrukčně liší od těch běžných. Pokud se svit nezlepší, dám na vaši radu. Děkuji.
  7. Ještě mě napadlo: Pokud pominu homologace a možné problémy s policií, mohl bych ještě nahradit stávající mlhovky (H3) xenonovými výbojkami: odkaz . Zde si ale nejsem jistý správným rozptylem světla procházejícím skrze čočku. Co myslíte?
  8. Zdravím. Koupil jsem si L&K světla (DEPO). hhttp://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-i-96-00-cire-predni-svetlomety-laurin-/-klement.html Dálková jsou mnohem lepší, než originál, ale tlumená jsou doslova katastrofa (jsou jakoby moc sklopená dolů). Po jedné velice nepříjemné zkušenosti jsem zvážil, že bude lepší udělat nějaké opatření, ale co by podle vás bylo nejlepší? * Koupit výkonnější žárovky? - Jaké? * Koupit xenonové výbojky místo H4? * Jiné řešení? Chtěl bych, aby investice nepřesáhla 3000kč, proto jsem vyloučil například předělání předku auta na facelift. Osobně bych chtěl zkusit xenony, ale mám obavu, že nebude snadné do těchto světel xenony dostat. Světlo totiž není řešené stejně, jako čiré facelitové (viz příloha). Budu vděčný za každou radu na zlepšení, nerad bych způsobil nějaký problém jenom proto, že světla mého vozu nesvítí zrovna ideálně.
×
×
  • Vytvořit...