Přejít na obsah

Campus

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    362
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Campus

  1. Campus

    Plzeňský kraj

    Kracco, radar19: Pánové, paráda :-) Jsem sice příležitostný lyžař (tzn. tak 1-3x za zimu na lyžích), ale tiše závidím a letos bych si dal zase říct - ale mám smolíka, alébrž jsem 2 měsíce po plastice vazu v koleni. Takže letošní sezóna nehrozí. Tak držím palec, ať máte sníh co to jde. DSG: Ty vole, ty ještě žiješ? :P Kola parádní (předpokládám, že jde o letní - co máš na zimu?). Ať to pěkně jezdí. Jak je to s komfortem při jízdě? To už musíš cítit každou žížalu na silnici, ne? Ještě z jinýho soudku - při obědě mě před pár dny zaujal tenhle "zájezd"... a jezdí vcelku pravidelně :D
  2. Campus

    Plzeňský kraj

    No, jestli tím dobrým zajištěním myslíš vodní příkop kolem a vzteklýho buldoka uvnitř auta, tak budiž :-) Ale jinak si moc nedělám iluze o (ne)šikovnosti takovýhle pakáže - když chtějí, tak se překonávají. Nám na podzim vybrali na Slovanech sklep někdy během poledne když lidi byli doma. Zjistilo se to až po asi dvou dnech... Takže na jaře objednávám nový kolo
  3. Campus

    Plzeňský kraj

    Koukám, že se nnám sem stěhují přespolní :-) To je dobře, třeba nebudete tak líní jako Plzeňáci a trochu to tu rozhýbete... Tož, vítej :-)
  4. Campus

    Plzeňský kraj

    Tak ony ty hliníky v 15" lecky vypadají srandovně - ne každý vzhled se hodí pro takový prcky :-) Ty puklice beru jako nutný zlo. Přeci jenom člověk nevydělává jenom na to auto... Ale je fakt, že přemýšlím o nějakých jetých hliníkách na další zimu. Tak uvidíme ;-)
  5. Campus

    Plzeňský kraj

    Já jsem zimní "zdědil" i s autem, takže taky obouvám 15" plechy s puklicema. Ale je to asi jejich poslední sezona, tak uvidím, jestli neuděláme "upgrade" na 16" (ale asi zase na plechu, kdo má na ten hliník vydělávat? :lool: )
  6. Campus

    Plzeňský kraj

    To už je pomálu čas na nový, co? Na iDnesu vyšel nový test zimních pneu...
  7. Campus

    Plzeňský kraj

    No, já mám taky loňský (dokonce myslím, že budou předloňský :-) ). Ale zatím ještě spinkají schovaný.
  8. Campus

    Plzeňský kraj

    Jo, je tu ticho po pěšíně... že by nebylo o čem drbat? To je divný :-) Už plánujete přezutí na zimní bačkory?
  9. Campus

    Plzeňský kraj

    To jo, škoda to je určitě... A fakt tam nebyla z Plzeňska ani noha? Když mi se už ani nesejdeme tady v Plzni :-) Že by pracovní proces, rodiny a tak? Třeba se nám zase povede nějaký mikrosraz.
  10. Campus

    Plzeňský kraj

    Vidím to taky bledě :-( Ale kdo ví... JInak auta pěkný, kluci
  11. Campus

    Plzeňský kraj

    Tedy, vy jste ale rádci :-) Kracco: na ten autoservis juknu - teď jezdím ke Šmuclerovi, kde mi přijdou rozumní (nebo k Martinovi.RS, ale ten je teď zašvíkanej a je to trošku z ruky kvůli nějaký drobnosti ;-) ) Nemi13: Omlouvám se, ale v sobotu jsme v Krkonoších, takže tentokrát nic. Párkrát jsme tu udělali západočeský sraz, tak třeba "tradice" znovu povstane.
  12. Campus

    Plzeňský kraj

    Jo, jo, trošku umrlčí nálada :D dovolený, horko... Z jinýho soudku: mám problém u druhýho auta - VW Polo IV 9N 1.2 47kW (2004). Přestal jít větrák v kabině a ani manuální klimatizace se vůbec nespustí (ale třeba kontrolka vnitřního okruhu větrání se rozsvítí). Pojistka pod přístrojovkou to není. Máte nějakou představu, jestli jsou další pojistky v motorovým prostoru (nic jsem tam nenašel) nebo co by to mohlo být?
  13. Campus

    Plzeňský kraj

    Koukám samá nová tvář :-) vítejte.
  14. Campus

    Plzeňský kraj

    Ahoj Nemi13, já jsme pro. Jestli se tu tedy dáme nějak do kupy - trošku nám to tu povadlo
  15. Campus

    Plzeňský kraj

    Hm, pěkná cena za 10 minut... Ale když to jinak nejde (navíc by člověk přišel o víc času nějakým bádáním, takhle to máš za 10 minut hotový). Tak ať máš teď chvíli klid
  16. Campus

    Plzeňský kraj

    Tak to vítej :-) Jestli máš těch problémů víc, zkus asi radši servis - pár nás z Plzně jezdí za Martinem.RS do Prahy (ale ten je teď nějak časově zašvíkaný) nebo jsem znovu vzal na milost autoservis Šmucler, kde mi teď pomáhali s VW Polo a byl jsem spokojený (a i s cenou). Zkusit můžeš třeba i M+H, kde dělají chiptunning. Možná by ti uměli pomoc i s tímhle.
  17. Campus

    Plzeňský kraj

    Jo, to už se tu myslím někde řešilo - opravdu debil libovej. Ale je fakt, že se auto docela slušně drží
  18. Campus

    Plzeňský kraj

    Tak to je fajn, ale pořád to neřeší můj problém: kam tedy s tím mám zajet? (pusou asi dostatečnej podtlak nedokážu a vaukovou pumpu nemám)
  19. Campus

    Plzeňský kraj

    nikitin: ty si to ale užíváš :lool: Tak ať se ti to povede dát všechno dokupy.
  20. Campus

    Plzeňský kraj

    Když už jsme v těch problémech, nevíte o někom šikovným kdo mi v Plzni pomůže vyklepnout "ďolík" na 5.dveřích? Ideálně vytažením, něco jako Karosář.cz ...
  21. Campus

    Plzeňský kraj

    To je pravda, taky tu slevu řeším u takových "kravinek", který zvládám sám. Ostatní si už pořídí servis/mechanik sám a protože se snažím využívat jenom důvěryhodný servisy/mechaniky, tak potom už slepě věřím i tomu, že neobjedná nějaký sra.ky :P (nejsem mechanik, ani nemám garáž, takže mi ani nic jinýho nezbývá).
  22. Campus

    Plzeňský kraj

    Buď vítán kubis85 :-) potřebujeme tu novou krev jako sůl... italik: máš recht, nebudu s tebou souhlasit :-) je to paráda jak ta bílá sráděra ve městě mizí (ale na horách je to určitě škoda, tam snad ještě chvíli vydrží).
  23. Campus

    Plzeňský kraj

    Tak to rozhodně, než se dohadovat s orgánem :-)
  24. Campus

    Plzeňský kraj

    DSG: taky jsem o nich přemýšlel. Je tedy fakt, že "višeň" bych asi nemusel, ale asi budeme zase muset udělat sraz a očucháme to... Já použím klasický deflektorový Brise (antitobacco - mám rád dřevitější vůně) a taky spokojenost - akorát to trochu trčí u spolujezdce :-) RADAR19: tak hlavně, že jsi prošel technickou - akorát je blbý, že tam těch 50% máš uvedených, to jim bude vadit i bez měření :-) A s tím palivovým filtrem to je mazec. Radši se kouknu, jestli na servisce měnili i ten filtr... ITALIK: provokatére... (měl jsem napsaný i jiný slovo, ale nahradil jsem ho tímhle :D )
×
×
  • Vytvořit...