Přejít na obsah

ScottMitchell

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele ScottMitchell

  1. Ahojte lidi, jakpak se máte při pátku? Já se pomalu připravuji na poslední noční, ale nejraději bych už zůstal doma. Taky doufám, že se zítra ráno nějak dostanu zpátky do Havířova, když budou ty závody... Už máte vymyšlené nějaké plány na víkend? Mě vůbec nic nenapadá, co bych mohl podniknout. Potřeboval bych nějaký tip. xD Každopádně přeji všem zbytek večera :)
  2. No v ježdění mi zatím brání tzv. členský poplatek cca 70 000Kč. Řidičák na C+E 23 000, profesák 48 000Kč a potom ještě nějaký vyšetření jestli nejsem na hlavu. Od 21 let za to zaplatím "jenom" 50 000Kč tak čekám na to. Jinak chtěl jsem se zeptat. Pojedete někdo na ten 4. octavia sraz?
  3. No jo...založit si vlastní vlákno není vůbec špatný nápad. Děkuji :) Jenomže já tu Octávii takhle koupil, takže se tím chlubit moc nemůžu....ale na vyblbnutí je to dobrý. Jinak být řidič kamiónu je můj velký sen, proto se ptám. Velký auta se mi strašně líbí od mala a od doby co mám řidičák, tak jsem 100% rozhodnutý, že chci jezdit. I přes ty obrovský negativa co ta práce obnáší a že jich není málo. Asi to mám to taťkovi, on taky jezdí. Za rok už se snad ale dočkám...
  4. Ahojte, nejprve bych Vám chtěl poděkovat za přivítání :) Já měl z počátku strach, že si mne ani nevšimnete. Maroši, s tím leštěním bych i uvažoval, ale opravdu nevím jestli by to byl dobrý nápad. Já na svém autě zapoměl vyčistit prahy.....jsem hrozný sklerotik. ( už ve dvaceti letech) Jinak mohu-li se pochlubit, dneska jsem strávil odpoledne opravou zámku na zadních dveřích (za řidičem) na autě. Asi týden po koupi se mi ty dveře prostě zablokovaly, nešly nijak odemknout a já byl z toho na prášky. Všude jsem četl, že budu muset rozsekat celý tapec + zámek, abych dveře otevřel a to mi bylo samozřejmě líto, tak jsem se to snažil tolerovat. V pátek se mi dveře ale zničehonic otevřely a tak jsem se chopil příležitosti a dneska jsem je rozmontoval, zámek vytáhnul, vyčistil, promazal "wédéčkem", zpátky namontoval (z toho jsem měl největší strach, protože rozebrat umím snad cokoliv, ale dát to zase dohromady to je věc jiná...) a teď jsem zvědav jak dlouho to vydrží. Každopádně mám z toho vážně radost. Kubo, koukám vykládka, oprava střechy návěsu, kurty, Lipsko....ty jsi řidič profesionál? :blink:
  5. Zdravím lidi, máte tady ještě jedno místečko v té Vaší prima hospůdce? Jsem tady vůbec na fóru nový a nejraději bych začal mezi krajany (jsem z Havířova). Tak doufám, že mě příjmete mezi sebe :) Kdyžtak něco o mne, ať zhruba víte s kým by jste měli tu čest xD : Jmenuji se Roman. Je mi 20 let. Bydlím v centru Havířova a už jsem necelé dva měsíce hrdý majitel Octávie. Mezi mé zájmy patří airsoft. S klukama se snažíme napodobovat policejní zásahové jednotky, ale bohužel nějak nám to moc nejde a teď se scházíme velice málo. Asi před 3 týdny jsem začal chodit na box, cože je teď taky můj obrovský koníček, ale stále se přemáhám abych začal pravidelně doma cvičit xD A každopádně, nejvíce mě baví leštit autíčko xD to jsem schopný u toho strávit i celý víkend. jenomže teď ho mám celé zastříkané a masku pokrytou hmyzem :-/ Nebyl vůbec čas. Jenom doufám, že jste mě na silnici ještě neviděli, protože status piráta bych hned na začátek nechtěl. Každopádně nejčastěji mě můžete zahlédnout na trase Havířov - Nošovice, protože tama jezdím do práce. Pracuji v Hyundai a vyrábím převodovky :-/ Tady přidávám fotky mého nejoblíbenějšího plecháčka :)
×
×
  • Vytvořit...