Přejít na obsah

Malé zvíře

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Malé zvíře's Achievements

0

Popularita

  1. Tyhle klíče se mi taky líbí - hlavně kvůli velikosti. Ale jsou zpětně kompatibilní s O2? Nebo bude potřeba nějaký zásah do elektroniky klíče nebo ŘJ auta?
  2. Ahoj, neměl by jste prosím někdo schéma zapojení dešťového senzoru pro Octavii II mr08? Mockrát díky, T.
  3. Mám pocit že pořád líp než s plechovými 15" co tam mám teď ;) Šlo mi o to aby potom nebyly nějaké problém se sjížděním gum, abych nemusel dělat při každém přezutí léto 17"/zima 15" geometrii, nebo s něčím podobným. Už jsem v TP pár "haluzí" viděl tak abych tam neměl taky jednu ;)
  4. Ahoj vespolek, dočetl jsem se něco o nekompatibilitě 17" kol s paketem pro špatné cesty. Přitom v TP je zapsané mám?! Mohl by mi někdo fundovaně odpovědět jak to doopravdy? Mám možnost koupit levně originální 17" kola a nerad bych abych s tím potom neměl nějaké problémy. Díky. PS: pokud jsem ve špatné sekci tak se omlouvám
  5. Ještě jednou mockrát díky. A zrovna se zeptám: nemáte někdo el. schéma od senzoru přes přepínač světel po SPDS? Sehnal jsem nějakou dílenskou příručku, ale tohle v ní bohužel není. Rád bych měl představu jak to tam vypadá než se do toho pustím. T.
  6. mockrát díky z odpověď. Jestli můžu ještě jeden dotaz: bude kromě zrcátka, ovladače, kabeláže a světel potřeba ještě nějaký jiný HW (výměna nějaké jednotky,...), nebo je to všechno. Rád bych pomalu začal nakupovat věci abch to mohl najaře nechat udělat.
  7. Ahoj vespolek, ptal jsem se na sousedním fóru ale bohužel jsem nedostal odpověď tak to zkusím tady: Mám O2 oldface, mr08 a plánuju koupit LED dení svícení od Milotecu: http://www.milotec.net/led-svetla-s-originalnimi-plasty-octavia-ii-2004-2008-.htm Pokud vyměním zrcátko za samostmívací a přepínač světel za ten 4-pólový, půjde to poskládat tak, že za světla budou svítit tyhle ledky a za tmy se rozsvítí normální osvětlení? Mockrát díky za případné odpovědi. T.
×
×
  • Vytvořit...