Přejít na obsah

Lochnes

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lochnes's Achievements

0

Popularita

  1. VYNATO ZE CLANKU O SETRVACNIKU SKODA OCTAVIA Předně je nutné rozlišit dvě verze tohoto motoru. Konstrukčně starší, ale zato jednodušší a skutečně téměř nezničitelnou verzi motoru s kódem AGR (ano, právě ona je opěvována nejčastěji a nutno přiznat, že asi právem), jež nedisponuje variabilní geometrií lopatek turbodmychadla a nedisponuje do čísla motoru 35.001 ani dvouhmotovým setrvačníkem. V praxi tedy máte velmi malou šanci na takovýto vůz narazit. Druhá verze tohoto motoru – právě Vaše ALH - nahradila v průběhu výrobního cyklu předchozí AGR. Je vybavena proměnlivou geometrií lopatek turba a navíc od počátku výroby i dvouhmotovým setrvačníkem. Takže ano, Váš vůz skrývá ve svých útrobách tuto součást.
  2. Zdravím,chtel jsem se zeptat jestli muže byt spatný setrvačník.Pri startovani chrastivy zvuk jak kdyby prokluzoval pastorek od starteru svedl bych to na volnoběžku ale je už tam namontovany třetí starter na zkoušku pry 100%dobrý ale stale to nekdy pri startovani chrasti(prokluzuje?) a tudiž spatne startuje muže byt spatný věnec na setrvaku da jse to nejak poznat?Dík za odpověd.
  3. ZDRAVIM CHCI JSE JENOM ZEPTAT DNES ODPOLEDNE JSEM ODJIZDEL Z PRACE TEPLOTA +2STUPNĚ AUTO NASTARTOVALO +-5 SEKUND JSE TRAPILO NEZ NASTARTOVALO PAK JSEM JSI VSIML DOST HUSTEHO BILEHO KOURE MOHLO BY TO BYT VE ZHAVENÍ?
  4. Zdravim nevíte někdo jak je to s kontrolkou žhaveni dnes rano jsem startoval nic moc teplota -3 stupně až druhý pokus byl uspěšný ale všiml jsem si ,že kontrolka žhavení snad jenom problikla 1s asi je to ok. nebo by měla svítit déle.Poznám nějak ,že mi fuguje žhavení? Dík za radu.
  5. zdravim v servise mi menily starter asi odpojili baterii po prevzeti auta ze servisu mi radio nehralo tak jsem zadal kod radio hraje ale podsviceni nefunguje radio z š,octavie s cd .original r.v.2001 nevite kde muže byt problem dekuji.
  6. Zdravím nemohl by mi nekdo poradit motor 66kw 1.9TDi 200 000km najeto pri startovani kvoka, trva tak 3 az 5s.než naskočí,vyměněn rozvodak svičky a starter ale stale kvoka, take jsem jsi vsiml ze nekdy jsi sam pridava plyn a na zaver jsem privezl auto ze servisu nehralo radio po zadani kodu zacalo hrat ale neni podsviceno.Diky za radu.
×
×
  • Vytvořit...