Přejít na obsah

potapec35

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Skype
    potapec35

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

potapec35's Achievements

0

Popularita

  1. potapec35

    Přestavba na facelift

    to:octaviaLUB velké díky, dneska jsem se k tomu dostal, udělal podle tvých instrukcí, všechno funguje :-)
  2. potapec35

    Přestavba na facelift

    to: OctaviaLUB, díky za schémata a vyčerpávající popis :-) to: p2p nevím proč bych měl platit někomu za něco, co jsem si schopen udělat sám a troufám si říci, že lépe. Mimo to, opět opakuji, neboj se budu to dělat pouze jednou, na manželčiným autě, nebudu se tím živit a ubírat ti práci. Jinak tak trochu nechápu systém, nechám si to na svým autě udělat, abych viděl jak se to dělá a pak to budu za peníze dělat ostatním? Zrovna tohle ničí celej svět, přesně tak to dělají číňani :-( Klidně mi dejte ban, protože jsem jako nováček drzý na nejzasloužilejšího člena fora, ale tohle jsem musel napsat, pokud tohle připadá někomu jako normální jednání, tak mě teda rozhodně ne.
  3. potapec35

    Přestavba na facelift

    to vevca díky moc, tohle přesně jsem potřeboval, naštěstí se někdo najde kdo pomůže. to p2p auta dělám přes 20 let a kvuli zapojení světel na jedne Octavce (v životě jsem žádnou nedělal a jinou ani dělat nebudu) se mi nechce zbytečně kupovat dílenskou příručku. Vím je to sice určitě někde na netu, ale já tak trochu nerad warez. Můžu si to i proměřit, ale nechtěl jsem ztrácet čas. Když budeš něco potřebovat na BMW tak se klidně ozvi, tomu hovím a rozumím víc :-)
  4. potapec35

    Přestavba na facelift

    Děkuji za rady a pomoc. Pár aut jsem už viděl, embéčko jsem ale nikdy neměl co do činění.Myslel jsem, že když slušně poprosím, tak mi třeba schéma někdo pošle nebo poradí jak tomu většinou na forech bývá zvykem. Asi jsem se spletl.
  5. potapec35

    Přestavba na facelift

    Mám xenony, k nim mám štekry, potřebuji zjistit který se mění na který (barva drátu na číslo pinu) . Jednotka je ovladač světel? Myslel, jsem, že to jde i bez toho.
  6. potapec35

    Přestavba na facelift

    Dobrý večer, nemá prosím někdo schéma nebo návod který pin jde na který při výměně světel MR 2007 na FL. děkuji
  7. Ahoj,jj ještě ho mám..

    6069311101 Radek

×
×
  • Vytvořit...