Přejít na obsah

Honk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Honk's Achievements

0

Popularita

  1. Co je pravdy na prvním akčním modelu nové Octavie "TSI Drive" zmíněné na jednom fóru? Od kdy by to mělo být? Oficiální kanály, ceníky i konfigurátor zatím mlčí... EDIT: takže prý to je mystifikace.. jen nechápu o co tady jde:/
  2. 2George: Dekuji za info, cekal jsem spis zradu ohledne vyhrevu sedacek u Dynamicu.. I tak je to ale dost skoda, protoze se tedy diky triramennemu volantu u Dynamicu nedostanes k levnejsim alu kolum, tempomatu atd. z paketu plus:(. Takhle si clovek musi vybrat a pak tedy asi vetsina sahne po paketu Plus, i kdyz ja bych treba ten Dynamic cerveny dost chtel.. 2Lucasse: Ok, to uz zni lip nez cenik:)
  3. Máte někdo zkušenost (ti co objednávali) nebo ti co sondovali u prodejců:), jaká se dá "vyhádat" na O3 combi sleva? Kolem 10%? Přece jen podle ceníkových cen je drahá a 1,2TSI 77kw v Ambition plus a pár příplatky přes 500.000 je oproti konkurenci trochu mimo.. A otázka na znalce konfigurátoru, proč proboha nejde kombinovat paket Dynamic a Ambition plus? To snad dělají schválně..
×
×
  • Vytvořit...