Přejít na obsah

alesssek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

alesssek's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim, potrebuju poradit, jak klima kompresor koupit do octavie 2,rv 2009, 1,9tdi 77kw. Odesel a v servise mi chteji, dat original za 18000. Dival jsem se po internetu a daji se sehnat. Bohuzel tomu nerozumim a prosim Vas tedy o radu. Cetl jsem tady nekolik temat na tema klima apod, ale nenasel jsem to v nich (mozna jsem prehledl). Predem diky. Pasoval by tento? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5k0820803c-kompresor-klimatizace-hella-behr-20378.html
  2. Zdravím, mám octavii II, rv. 2009. chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo nemáte zkušenosti s aktualizací map do systému columbus. Mám tam docela zastaralé mapy a moc nevím, jak na to. Dá se to udělat nějak podomácku zadáčo (stáhnout odněkud) nebo s tím budu někam muset a zaplatit? Pokud někdo víte, poraďte prosím, kde by se to podomácku dalo sehnat a jak na aktualizaci. Díky všem. (PS. hledal jsem tady na fóru, nevím jestli špatně, ale nic jsem nenašel, tak pokud to zde již je, tak se nezlobte)
  3. Pardon, je to nafťák. Včera jsem vymontoval baterii a nabil. Tak uvidíme, jestli bude držet a vše bude ok nebo bude auto dnes ve stejném stavu. Včera jsem nastartoval, ale nějakou dobu svítily kontrolky ESP a volantu. Po nějakých pár minutách zhasly.
  4. Zdravím, mám problém. Ráno jsem sednul do auta a auto nestartuje a svítí kontrolka ESP. S autem jsem jel naposledy v sobotu (27. října), dnes je 29.října. Nevíte čím by to mohlo být a popřípadě co s tím? Díky moc za rady. Pokud zde toto téma je, omlouvám se, neměl jsem čas to vyhledávat. (rok výroby 2009, najeto to má na tachometru 120.000 km) Co dělat pokud svítí kontrolka ESP? Co znamená systém ESP v autě?
  5. Zdravím vás, omlouvám se, pokud to tu někdě je, ale nenašel jsem. Prosím Vás, jsem čerstvy majitel škody octavia II (RV.2009) a byl jsem upozorněn maxi dotem "zkontrolujte přední tlumené světlo". Přestalo svítit, předpokládám, že je žárovka v pytli, ale nejsem si jist. Našel jsem, že tam patří H7, je to pravda? (pokud ne, tak jaká žárovka?) Popřípadě, dají se nějak vyměnit žárovky doma, nebo musím do servisu? Mám haloheny s čočkou před žárovkou, nemám komorové světla. Pokud máte někdo návod, jak tu žárovku vyměnit, budu rád i za to, koukal jsem dovnitř a dá se tam velice špatně dostat. Díky všem za rady.
×
×
  • Vytvořit...