Přejít na obsah

Havlík

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Havlík's Achievements

0

Popularita

  1. Zduř chlopi, tož je nás tu jak se dívám zatím poskrovnu , na to ,že ,,v tym kraju razovitym" jezdí dost Octávek. Hlásím se ze základny Hukvaldy, kde už nějaký pátek držím Octavia stráž. Musím se přiznat ,že zatím na klubu ani na fóru moc nevisím ( -bo roboty jak cyp), ale doufám,že v budoucnu budu mít více času ,stejně jako na moji ,,boženku" I OCT combajn 66/83kw, která zatím ,,trpí"mým nedostatkem času a pozornosti, takže zatím jenom měním díly a udržuji v pojízdném stavu. :( Tak sa majte a zduř, Havlík Ať Vám to jezdí a klape -(hlavně né v rozvodech motoru)
  2. Zduřte borci, SAC_spojky_ LuK_spec_pripravky_cz.pdf mám na Vás mechaniky škodováky dotaz ohledně SAC sady spojky (samostav přítlačák s lamelou + 2hmota setrvák+ložisko). kolega to chce montovat a tak jsme o tom diskutovali , jestli je nutno opravdu použít přípravek VW / LUK- (viz příloha), nebo jestli se onen kroužek nepohne a neudělá paseku , když se přítlačák postupně dotáhne. Používá se to u více značek, ale já s tím bohužel nemám zkušenost -moje stará dobrá ,,I OCT ALH" má ještě klasiku. Jestli má někdo ze servisáků ověřené info,tak budu za něj vděčný i za další Octáváky do budoucna. Díky Havlík.
  3. A co rozebrat, vyčisti, někdy může pomoct přesadit plastové kolečka, ale nevím jestli u této klapy je to zrovna tak. Některé klapy se nastavovaly opět do režimu -odpojit akm a poté zapojit. Faktem je ,že s totym basmekem jsem si ještě nehrál. Ale to že vrní znamená,že nemá správnou polohu a hledá ji -nebo si to myslí. Havlík
×
×
  • Vytvořit...