Přejít na obsah

Gaigr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Gaigr's Achievements

0

Popularita

  1. Gaigr

    řadička z O3 do O2

    Jojo přesně ten dík moc ;-) mě už bohužel etka nejde.
  2. Gaigr

    řadička z O3 do O2

    Kluci poraďte aspon č. dílu. toho kastličku před tou řadičkou. Dík moc
  3. Gaigr

    řadička z O3 do O2

    Z Yetiho pasuje dokonale a tu sem našel Yetáckou novou http://www.tuning-in.cz/skoda-yeti-kompletni-radicka-laurin-klement.html
  4. Možno, že máš zkrácený řazení, Na převodovce sou dvě táhla obě se nechaj měnit a tím upravit řazení, ale mám tu zkušenost z OII před Fl a OII Fl, že se dráhy a chod do stran lišil.
  5. Gaigr

    řadička z O3 do O2

    Do OII pasuje kompletní řadička z Yetiho jak suknička tak rámeček. Sám ji tam mám. A ze stejnýho modelu pasuje i ta new řadička.
  6. Již sem zkoušel. Celkem fajn práce s dipem. Ale hlavní je koupit dobrej dip. Sou i takový co nekrejou. Jinak mám odzkoušený ,,Car dip UK,, Ale tahle varinta nepatří k nejlevnějším. Celkem 3 spreje ( 1x blokovací, 1x samotná barva, 1x transtaparent (mat) to celé vyšlo cca 1200 kč. K postupu asi takle: odmaštěno technickým benzínem, 2-3x blokovaci nástřík, 4-5x barva, 2-3x transparentní násřik. Mezi každou vrstvou 20 - 30 minut. Seženete zde: http://www.dipshop.cz/ Na jaře mám v plánu dipovat svůj interiér a hodlám vyzkoušet USA tuším dip http://www.plastidipshop.cz/?sidx=0&br=&catg=13&sort= . Ten snad ani nepotřebuje blokovací nástřik a výjde levněji.
×
×
  • Vytvořit...