Přejít na obsah

Komodo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Komodo's Achievements

0

Popularita

  1. Díky za rady . Bohužel se smiřuju že milhausek bude mít pravdu ale i tak se pokusím nakodovat jednotku podle rady John1976. a uvidím co se stane.
  2. Aha tak pak nechapu proc to v popisu vsude je . :-( Popis: Podpora: Hlasové ovládání A2DP - Bluetooth Audio Stream Bílý MFA+ / DIS / FIS / Maxi-dot displej Barevný maxi-dot displej / multicolor MFA premium / DIS / FIS EN POPIS Support : Voice Comand A2DP - Bluetooth Audio Stream White MFA+ / DIS ( Driver Informaton System in instrument cluster) Multicolor MFA Premium / DIS Can be operate by: Trosku klamou zákaznka. Pro overeni http://www.carsystems.pl/vw-bluetooth-kit-7p6035730f-retrofit,id219.html Jsem z toho trochu nasraty. koupil jsem ji prave i proto že to vsude napsany je. Tak nevim jestli jim to nema hodit zpet na hlavu. Jen informativne ktera jednotka to umi aby fungovala i z ip5 na octavii 2 model 2010. MF volant
  3. Ahoj potreboval bych poradit. Koupil jsem Bluetooth modul (7P6 035 730 J) nechal namontovat v servisu ale nefunguje mi hlasove komunikace s bt. podle popisu by tato jednotka mela hlasovou komunikaci umet. Nevite kde muze bejt problem? Když podle navodu pouziju na MF volantu tlacitko hlasove komunikace ta se mi jenom ztisi radio MUTE a nic se nedeje. Nevite jestli se to musi nejak specialne nakodovat. Dekuju za odpoved.
  4. Ahoj Chtěl bych si pořídit do Skody Octavia 2 model 2010 tuhle jednotku Bluetooth modul (7P6 035 730 J) mam radio Swing a multifunckní volat nevíte jestli to bude fungovat. Díky za radu.
  5. Komodo

    AMUNDSEN

    Ahoj Chtěl bych si pořídit do Skody Octavia 2 model 2010 tuhle jednotku BT 7P6035730J mam radio Swing a multifunckní volat nevíte jestli to bude fungovat. Díky za radu. Pokud jsem ve spatnem tematu tak se predem omlouvám.
×
×
  • Vytvořit...