Přejít na obsah

Renier

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Renier's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím pánové, mám dotaz ohledně výhřevu zadního skla u kombajnu. Hřeje Vám i spodní pruh? Nějak si nejsem jistej jestli tam zůstaval zamlžený pruh, pod urovní zadního stěrače vždy, nebo až v poslední době. Díky za Váš poznatek :-)
  2. Já bych to chtěl alespoň trošku zabezpečit hlavně kvůli tomu, že přes noc stojím ve městě, sice téměř pod okny u domu, ale i tak. A předpokldám, že kdyby ho chtěli odtáhnout snad by na to někdo v těch 5 patrech zareagoval :-) Takže myslíte, že to bezkontaktní relé je ucházející volba?
  3. To bezkontaktní relé nevypadá zle,ale zase jsem se dočetl,že u Octavie II jde zaměnit pouze za relé startéru. Nebude to pro případného zloděje snadná záležitost dohledat?
  4. Díky za vysvětlení Jokire. Vypínač teda bude asi spolehlivější, ale zase víc dohledatelný. Jiný způsob blokace zase relé. No to je teda dilema :-)
  5. Díky za názory. Beru že tovární imo je tak snad překonatelný takže jako by tam nebyl :-) Popřemýšlím nad tím vypínačem. Je to spolehlivé? Někde jsem četl, že tam je relátko. Co se stane, když to relé přestane fungovat? :-)
  6. Zdravím pánové, jako nováček bych vás chtěl poprosit o váš názor zda má nějaký smysl nechat namontovat do mého plechového mazlíka tento bezobslužný imobilizér IM101? http://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/imobilizery/bezobsluzny-imobilizer-im101-s-akcelerometrem.html?id_block=5&id_page=3 Rád bych auto, alespoň trošku zabezpečil proti krádeži. Díky za názory, zkušenosti...
×
×
  • Vytvořit...