Přejít na obsah

badboy2

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

badboy2's Achievements

0

Popularita

  1. To Prochy: nevím, co ti na tom přijde směšné... Při takovéto ceně to dělá 20%, je něco jiného, když kupuju televizi za 30k - tam těch 150,- řešit opravdu nebudu...
  2. Proto se ptám - nechci za každou cenu ušetřit dvě stovky... Kor když nejsem z těch nejzodpovědnějších a ne vždy interval 15t. km přesně dodržím OK, díky za názory. Myslím, že se shodnem na tom, že nízká cena je pravděpodobně vždy něčím vykoupena a pokud nemá člověk osobní zkušenost s konkrétním šopem, je to vždy sázka do loterie.. Jenom ještě jeden detail - podle mého názoru oleje od předních výrobců (shell, total, castrol...) budou kvalitativně na velice podobné úrovni. Jste podobého názoru nebo někdo vidí do této problematiky hlouběji a má jiný názor? :)
  3. Zdravím, chystám se na výměnu oleje u mojí 1,9 Tdi (2003) a koukám po netu na ceny motorových olejů - konkrétně 5W40. Zaráží mě velký cenový rozptyl jednotlivých šopů.. Jasně - to je normální, ale nerad bych ušetřil pár stovek na oleji, který by nebyl tím, za co se vydává. Nechci sem dávat post na konkrétní eshopy. Jakou máte zkušenosti a stalo se vám už, že jste koupili nekvalitní olej přes net? V minulosti jsem bral přes známého čepovaný olej z barelu nebo kupoval v Kelly. Teď hledám nový zdroj. Díky za reakce.
×
×
  • Vytvořit...