Přejít na obsah

P-J

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

P-J's Achievements

0

Popularita

  1. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    http://www.auto-polar.com/forum/forum/vag-vehicles/volkswagen/21496-problem-with-parktronic-on-rns510-golf-5-answered Z toho VW klubu už se tam přidal, tak můžeš třeba taky připojit svůj postřeh. ;-)
  2. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Tak jednotku PDC teda máme všichni stejnou. R.v. auta by snad roli hrát neměl, ta jednotka musí komunikovat pořád stejně. To by tak chtělo v těch našich Golfech vyzkoušet ten "plechový" polar¨. ;-)
  3. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Podle návodu Polaru jsou to údaje v milimetrech. To je ale taky nesmysl, protože by to bylo bez překážky jenom 25cm :-). Mě je celkem jedno co to vlastně je, chtěl bych to mít funkční na RNS. Jaké máš číslo ŘJ parktroniku? A Polar máš ještě "plechový"?
  4. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Rádio nevím jaké má, zase tak podrobně jsem to neřešili. Má to natočené na maxidotu a údaje o vzdálenosti se tam, při couvání mění. Video je v předposledním příspěvku v tom odkazu.
  5. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Aktualizace už jednou, podle Alessiho jsem to, předtím, nejspíš zkoušel v době, kdy na serveru prováděli nějaké úpravy..... A signalizace parktronicu mi nefunguje, na GV, ani s FW 4.3 (šel normálně nahrát). :-(
  6. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Teď jsem si to o pár příspěvků výš taky přečetl ;-) Ale stejně to nenabídne třeba ani tu 4.6..... Asi teda napíšu "do zahraničí" :-)
  7. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Tak jsem lehce zmaten.... Když jsme Polar včera připojil k počítači mimo auto, tak to nabízelo několik adresářů s různými verzemi aktualizací (bylo jich celkem dost - 4.7.b, 4.6., 4.4. atd). Teď jsem to připojil v autě, adresáře pro výběr verze to nenabídne a k dispozici je jenom v jednom adresáři 4.2 a 4.3.b. Ale při aktualizaci to hodí chybu...... Edit: tak teď ještě, o pár příspěvků výš, čtu, že 4.3 a nižší jednou na nejnovější verze Polaru použít. :-/ Tak proč je to nabízí?? :-/
  8. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    ŘJ má 1K0 919 283 A a, teď mi napsal, že FW má 4.3. Tak jdu zkoušet (jestli tam teda ta 4.3 ještě bude k dispozici) .
  9. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Ono to právě funguje i na GV. Na vw-clubu to jeden člen má a funguje mu to. Mezitím co jsem to napsal i sem se mi už ozval, ale z hlavy nevěděl, jaký FW v tom Polaru má (prý už to delší dobu neaktualizoval), ale snad se na to mrkne. ŘJ parktronicu má stejnou, takže to spíš opravdu vypadá na nějakou chybu v tom posledním FW. Když nepomůže starší FW, tak to budu řešit dál. ;-) Jenom mě zajímalo, jestli to s tou 4.7.b funguje na OII v pohodě.
  10. P-J

    POLAR FIS+ Advanced

    Používáte už někdo FW 4.7beta? Funguje Vám správně parktronic? Namontoval jsem teď Polar fis do auta (je to teda Golf V) a paktronic nefunguje. Resp. zobrazí se jak na navigaci, tak na maxidotu, ale neukazuje vzálenost (jako by nebyla žádná překážka).
×
×
  • Vytvořit...