Přejít na obsah

Josephnator

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Josephnator's Achievements

0

Popularita

  1. na to se mě ptal i servisák, proč chyběla. A protože mám auto čerstvě, tak jsem po opravě zjistil, že chrčí pravej basovej reprák. Proč chyběla pojistka v zesilovači tedy nevím... může to mít nějakej "špatnej" důvod?
  2. Ahoj, nedávno jsem se tu ptal na radio v Superbu, nešel mi zvuk z repro. Byla to pojistka, která mi prej chyběla v zesilovači, nebyla tam vůbec žádná. takže diagnostika 300,- a pojistka 9,- (ve škodovce) :-)
  3. ano, to na té mrizce mám, soundsystem, takze to ma externi zesík, uz jsem o neco chytrejsi :-)
  4. aha, a ten externí má taky pojistku někde u sebe? protože pojistky jsem všechny kontroloval a jsou ok A jinak to mám tedy zkusit dát někomu na tu diagnostiku a měl bych být chytřejší?
  5. a co znamena z vyroby? koupil jsem to jetý, v krásnym stavu, ale jediný co nejde, je ten zvuk, repraky soundsystem Myslel jsem, že to má právě zesilovač někde mimo, třeba pod sedačkou, ale pak jsem se právě dočetl, že zesilovač to má v sobě a bál jsem, že to má spálenej zesilovač
  6. ano, s jednotkou si můžu hrát, přepínat mezi navi, medií a radiem, ale když vložim CD nebo SD nebo našteluju stanici na radiu, tak ze soundsystemu ani píp. Přeinstalovat nevím, to už myslím na nejhorší. zesilovač netuším, dočetl jsem se někde na netu, že to má zesilovač vlastní ten columbus, nevím :/
  7. Ahoj škodováci! omlouvám se, že se cpu mezi octavie, ale mám dotaz na columbuse, jestli by někdo poradil. Koupil jsem superba 2009/11 z německa, tam jsem to vyzkoušel, ale jediný, co nešlo byl zvuk. Tak jsem si říkal, že to bude nějaká prkotina. Dovezl jsem to domu a teď nad tim bloumám a nevim, kde může být chyba. Všechno funguje, zapnu navi, radio... ale zvuk z repráků ne. Pojistka vzadu za colmubem je ok. A další věc. Kdyby byla možnost, že se to přeinstaluje, tak budu potřebovat kód, ale jediný, co jsem k tomu dostal, je návod k použití. Moc díky za rady!
×
×
  • Vytvořit...