Přejít na obsah

Kai-Yin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kai-Yin's Achievements

0

Popularita

  1. Mně se právě rozsvítí světla okamžite po nastartování s ovladačem na pozici 0, takže mi jde hlavně o to, jestli pro rozsvícení popelníku potřebuju otočit ovladačem a tím rožnout osvětlení celé přístrojové desky a nebo se rožne automaticky po nastartování. Mým umyslem je připojit kablík (původně k osvětlení popelníku) k USB portu. Pokud je třeba rozsvítit celou přistrojovou desku, budu muset vytvořit jiný logický obvod.
  2. A hned po nastartování a nebo je potřeba zapnout tak, aby svítila přistrojová deska?
  3. Mohl bych někoho požádat o kontrolu, kdy svítí v popelníku žárovka?
  4. Pokud by to nekoho zajimalo, skutecne tam box z Yetiho sedi a to bez uprav. Problem je ale v tom, ze po pripojeni AUX kablu z loketni operky jde zvuk pouze ze strany ridice. Nemel by nekdo nejaky tip, cim by to mohlo byt? Neni tam treba neco nekde naprogramovat, aby auto vedelo, ze je tam neco jinak?
  5. Zkoušel jste to už někdo? Našel jsem vložku zde: https://www.mihocar.cz/odkladaci-prihradka-skoda-yeti-lift-5l0-5l1863383c/d-126419 a zde s AUX vstupem (to by bylo supr, nemuset tahat kabel až z loketní opěrky) https://www.mihocar.cz/odkladaci-box-skoda-yeti-lift-5l0-5l1863383d/d-120736
  6. Kai-Yin

    klimatizace oII

    Ano, mela to byt otazka :) Aha, zajimave. Ted nevim, jestli se mi to libi nebo nelibi. Kazdopadne moc dekuju za odpoved.
  7. Kai-Yin

    klimatizace oII

    Pri nastaveni AUTO z tech dvou strednich otvoru nejde absolutne zadny vzduch, takze to nikdy nefouka teply (v lete studeny) vzduch jinde, nez z tech bocnich. Pokud zapnu foukani manualni (takovy ty tlacitka pod radiem (nohy, okno, prostor)), tak to fouka bez problemu.
  8. Koncovka je cista, delalo to i v lete v suchu, tak pripadnou vlhkosti to neni. Do kontroly tech kabelu si netroufam, to uz je pro bezneho uzivatele auta moc slozite. Dekuju za rady.
  9. Ahoj, mam OII 2008 Combi a maxidot (i radio) mi ukazuji spatne venkovni teplotu, zkousel jsem vymenit i cidlo (u leve predni mlhovky), ale nepomohlo. Mel by nekdo nejaky tip, cim by to mohlo byt?
×
×
  • Vytvořit...