Přejít na obsah

TOM-LA

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

TOM-LA's Achievements

0

Popularita

  1. TOM-LA

    Světla

    Jo jo, koupim tam osram night breaker. Plexi, rozleštim, má na sobě takové malé prasklinky. Ale moje otazka směřuje k VAGU. Ja to nekde videl, že se to fa nastavit, tak jako jsem nastavoval intenzitu mlhovek...Je totiž možný, že když jem nastavoval deni sviceni na mljovky, omylem jsem to mohl pokonit.
  2. TOM-LA

    Světla

    Zdravím pánové. Chci se zeptat, zda li je možné nastavit intenzitu potkavacich světel. Prostě mi přijde že mam jen petrolejky, misto světel, nevidim nic.?
  3. Jo takhle :) Takže to se nenastavuje nikde zvlášť. :) A máš to ověřený že u MR06 před Fl to šlape taky? Na forech koluje informace že to starší ročníky s blinkrem rozvíťit neumí, i 30bit jednotkou HIGHEND. Tak nevim jak to doopravdy je :(
  4. Aha, takto. Já že jsem se někde na foru dočet, že je právě nutnost mít ESP aby byla ve voze podvolantovka s kontrolou natočení volantu. Tak díky za další cené informace. :) A s tema blinkrama, to myslíš jak že je to v základu?
  5. Ok, tak já myslím že se domluvíme. Jsem z Turnova, ale udělám si klidně cestu do PHA. Asi je jasný co s ní zamýšlím, ...jde mi o CORNER. Mam O II MR2006 před FL. Mlhovky taky mam, tedy s jednou žárovkou, ale v tom by neměl být žádný problém, jestli se nepletu. ESP taky takže čidlo natočení volantu jistě v autě je. A ještě se chci zeptat zda to bude šlapat i na blinkry?
  6. Ahoj chlapci, scháním „plně funkční“ GSG jednotku 3C0-937-049-AJ Neví někdo o nějaké za rozumný peníz? Díky Když tak SZ.
×
×
  • Vytvořit...