Přejít na obsah

vbulhar

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

vbulhar's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuji za typ, už mám hotovo. Byla to opravu špatná kostra. U jednoho kostřícího bodu se mi povedlo z očka vytáhnout drát. Dal jsem nové, zapojil a OK.
  2. Právě se na to dívám, oddělal jsem polstrování v kufru a našel jsem tam dva kostřící body. Oba drží. Ještě schválně změří napětí proti kostře jestli tam vůbec něco jde. Musel jsem kufr otevřít zevnitř, taky nede, stejně jako světlo v kufru.
  3. Dobrý den, měl bych na Vás všechny prosbu, dnes se mi zase stalo, že z ničeho nic mi přestala fungovat elektrika v zadní části vozu škoda Octavia II, TDI 1,9, r.v. 2006. Už se mi to stalo jednou, cca před měsícem a zase to zázrakem přestalo. Nejdou žádná zadní světla, stěrač, parkovací senzory, asistent v autorádiu (autorádio funguje) a vyhřívání zadního skla. Poprvé jsem s tím byl v servisu, kde auto napojili na diagnostiku, hodinu to testovali s tím, že nic nenašli, diagnostika jim neukazovala žádnou chybu. Na palubní desce mi svítí kontrolka poruchy světel a blinkry rychle blikají, jako při poruše žárovky. Zbytek vozu funguje tak jak má. Pojistky to to nejsou, jinak by nešla L nebo P polovina auta. Takhle to vypadá, jako by elektrika končila za zadními dveřmi. Nesetkal se s tím někdo z vás ? Hledal jsem to ve fóru, ale na nic podobného jsem nenarazil. Pokud to tam někde je, tak se omlouvám za založení dalšího vlákna.
×
×
  • Vytvořit...