Přejít na obsah

Diagnosis

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

356 zobrazení profilu

Diagnosis's Achievements

0

Popularita

  1. Vypínač jsem si nechával jako poslední řešení. Zkusil jsem to jinak: dvě relátka spínané svorkou 15, každé relé spíná jeden can do navi. Zatím to asi týden zkouším a dobrý. Důležité je - baterka se už nevybíjí. Jediné mínus je, že se navi nezapíná se zap. klíčku a nevypíná s vytažením klíčku. Musím navi zap/vyp ručně. Je to malá daň za to že mě to nestálo ani korunu.
  2. Jirko_ai1, jak jsi zjistil, že ten Nexus je vadný? Jak píšeš, tak jsi ho vyměnil za Columbus a k tomu jsi musel vyměnit i Gateway. Vlastně nevíš, jestli pomohla výměna navi nebo Gateway?
  3. Ze začátku jsem byl taky přesvědčenej, že jo to v navi, protože při odpojení Can z navi problém ustal, ale potom chce po mě kód. Tak jsem obvolal pár opraven rádíí, kde vůbec nikdo nevěděl co s tím. Odkódovat a odpojit Can taky není řešení. Nefungovala by navigace, telefon, ovl. volantu a prý by se navi za 30min sama vypla. Pak jsem si na fórech přečetl o těch samých problémech (po výměně rádia) a nevím co může probozet Can Bus jestli navi nebo Gateway.
  4. Ahoj, na začátek bych rád napsal: nepište mi, že se to tu již řešilo např. v sekci Autohifi. Už u PC sedím druhý den a čtu různá fóra a příspěvky na toto téma. Ale jasnou odpověď jsem nenašel. Takže mám Octavii II, 2.0TDI, r.v. 2006, navi Nexus. Bat. se vybije za 2 dny. Cvakání v komfortce, klidový odběr 1.5A skokově s cvakáním v komfortce. Odběr a cvakání ustalo s odpojením navi Nexus, resp. stačí odpojit Can-Bus z navi. V různých fórech jsem četl že se toto děje po výměně rádia/navi za novější a příčina je Gateway, který musí být také vymměněn za novější. Na autě se navi neměnilo, je tam původní. Pomůže mi v mém případě výměna Gateway, případně jaký Gateway dát (stejný jako tam byl, nebo novější verzi). Gateway je 1K0 907 530 F a HW 1K0 907 951. Díky H.
×
×
  • Vytvořit...