Přejít na obsah

Tecora

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    auta, sport, počítače a ryby

Návštěvy profilu

240 zobrazení profilu

Tecora's Achievements

0

Popularita

  1. Od posledně co sem Tě viděl na shellce na Průmyslový, Ti docela narostly vlasy...už to bude asi dlouho :)))
  2. V srpnu vezu auto do autorizáku na reklamaci dveří, už sem mluvil s technikem a nastínil mu, že by bylo záhodno dát do pryč vibrátor a poštelovat posilovač. Prý, že není problém. Uvidíme co z toho vyleze.
  3. By me zajimalo jestli jde dokodovat ve sport modu aby to nezapinalo ten vibrator (auto samo o sobe ma lepsi zvuk nez s vibrosem), takhle bych si mohl do individualu nastavit eco rezim s tuzsim rizenim. Jsem zvyklej z O2 RS, ze byl volant mnohem tuzsi. A ano...ono to ztuhne, ale neni to prirozeny...v pomalejch rychlostech je to moc preposilovany a jsou velky rozdily kdyz jedes pomalu a rychle.
  4. Jako vypnout v individual nastaveni nebo nakodovat? Individual mam sport bez toho rachotitka za motorem. A vetsinou jezdim na eco / normal.
  5. Tecora

    Mija Brown

    Vsechno zly je k necemu dobry, jezdim ted extremne opatrne. Protoze za kazdou zatackou muze byt spousta pokladu, alá rallye jezdec, zaparkovany auto u krajnice, lidi , nakladak...idealne vse najednou
  6. Tecora

    Mija Brown

    To bych asi radsi protáhl ten kabel až do kufru nez mit tuhle obludu v zasuvce u radicky. Ja budu ted kupovat kameru do auta, pred tydnem jsme se s brachou vybourali, protoze nas vytlacil za silnice smejd, kterej vjel do neprehledny zatacky na nasi strane, takze do lesiku par kotrmelcu. Auto totalka a ani ja a bracha si nepamatujeme co to bylo za auto a frajer samozrejme ujel i kdyz videl co se stalo. A to nemluvim o ty bojovce co hraju kazdej den na silnici v Praze....novy moto: Bez kamery na silnici nelez :)
  7. Tak máme za sebou s mojí kočkou 4000 km a rozhodl sem se s Vámi podělit o nějaké poznatky. Po 80km po Praze mi začlo resonovat něco ve dveřích spolujezdce, tato závada nahlášena ale zatím jsem neměl čas to odvézt do servisu. Nic jinýho nikde nedrnčí, neskřípe. Auto jezdí perfektně. Průměr na 4tis km mam 9,2L/100, Minimálně 1/3 mám po Praze. Normální relax kombinovaná jízda s občasným zaskotačením je kolem 7,5 - 8l/100. Už sem dal i z Jeseníků do Prahy za 7,2/100. Samosvor umí do zatáčky podržet tak, že uvažuju o koupi obleku pro pilota stíhačky, protože se mi párkrát lehce zamotala šiška :)) Co se týče cantonu, tak sem slyšel hodně kritiky a upřímně musím říct, že pro audiofila to neni, ale rozhodně si s tím systémem užijete hodně legrace. Pro normální lidi jako jsem já (mám docela hudební sluch) je canton dobrá volba. Za málo peněz hodně muziky. Zadní couvací kamera je naprosto zbytečná věc, maximálně jen pro kontrolu, že se Vám pod auto neřítí dítě nebo čokl. Měl sem si radši připlatit za adaptivní tempomat. Pro porovnání s mojí předchozi O2 RS na 18 kolech je auto neskutečně komfortní. Podvozek tlumí velmi dobře a sedačky jsou moc příjemný, akorát ta kůže mi nedělá uplně dobře...nejen, že mám věčně zpocený záda, ale občas se stane, že si z delší cestu přivezu Akélu :)) Další věc, který sem nepřišel na chuť je ta variabilita posilovače. Nějak si nemůžu zvyknout, že ten volant pokaždy klade jinej odpor. Auto je za ty peníze super a navíc kamkoliv přijedu, tak na mě lidi čumí, což mi dělá celkem dobře :))
  8. O barvách a chutích se nelze přít :) JJ, je to paradni pocit. Hlavně ten skok z O2RS TDI do tohodle žihadla.
  9. Vcera prvni "chit chat" s majitelem golfa R pred rucni myckou. Sice by mi s golfem roztrh prdel az k lopatkam, ale moje auto jednoznacne vyhralo co se vzhledu tyce ;)
  10. Jede to perfektne, mam velkou radost a samosvor je super, normalne je citit jak to vnejsi kolo zabere a proste do ty zatacky posle. Dneska sem svihnul ostre zatacku a pripadal sem si jak na hrosky draze.
  11. Díky chlapi. Auto ve skutecnosti vypada mnohem lip nez na fotce. Mozna by tomu nejaka tenka cervena linka pomohla, ale zatim udelam jen ty cerveny napisy RS a zatmavim znaky plastidipem a uvidim co dal. Zatim se mi to auto fakt hodne libi.
  12. Tak a je doma, akorat ji zitra musim umyt a udelam nejaky lepsi fotky. Ujel sem dneska cca 80km a zacaly resonovat dvere spolujezdce...radost az na kost,.. Ale jinak auto je jina liga, 10 minut a naprosto sem si na nej zvykl. Kdyz sem musel preparkovat starou O2, tak sem si rikal "tve jak sem s tim mohl jezdit" :)))
  13. Zitra si jdu pro auto :)) Postnu pak nejaky fotos
  14. No uvidime, podle planu to ma byt vyrobeny ve 22 tydnu, coz je pristi tyden. A dodani je pry taky tyden. Na zacatku to cekani bylo ok, ale ted jak se to krati, tak sem jak na jehlach ;) A jeste kdyz sem Te ted potkal s tvoji karou, tak uz chci taky ;))
  15. Já mám cca 2 týdny do dodání novýho RSa...vypadá to tak, že trojku prdnu do garáže a budu jezdit dál dvojkou :))
×
×
  • Vytvořit...