Přejít na obsah

Vladimír0

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

321 zobrazení profilu

Vladimír0's Achievements

0

Popularita

  1. No nevím, jezdím už 2. rok s tímto motorem a tuto zkušenost nemám. Pouze pokud jedu například po uvolněné zámkové dlažbě, nebo v zimě taková ta namrzlá roleta, pak to takhle dokáže dunět, ale tomu spíše asi dodává zadní náprava, než motor.Vím ale že kombinace obojího mě jednou dostala... Ale třeba dálnice, tam se to téměř nepozná. Celkově zatím spokojenost.
  2. Zdravím Má někdo prosím zkušenost s nastavením úrovně hlasových povelů při propojení Android Auto / Waze? OCTAVIA III. Klasicky se nechá nastavit přes nastavení radia, zvuky, hlasové povely... Jde mi ale o rychlé nastavení za jízdy / ubrat, přidat... Pokud jde z navigace hlasový povel a ve stejný okamžik se otočí ovladačem zvuku na volantu, občas se objeví symbol obličeje před lištou mezi budíky a zvuk lze regulovat, ale ne vždy a pak se reguluje pouze zvuk radia .Nenašel jsem v tom žádnou logiku.
  3. Vladimír0

    Zkušenosti

    Ještě k tomu oleji. Také se chystám cca za měsíc po ročním provozu. Dáváš svůj olej, nebo od servisu?
  4. Vladimír0

    Zkušenosti

    Momentálně najeto na 1.5. TSI - 8700 km. Poslední spotřeba na trase Kvilda-Praha, 4 osoby + zavazadla, 4.7 l. Normální předpisová jízda, dálnice 130 km/h. Občas využití akcelerace při předjíždění.
×
×
  • Vytvořit...