Přejít na obsah

PaulC

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele PaulC

  1. Jezdí, původně nic nefungovalo, když se tam dali jiný budíky, nešlo abs, servo a další... ale právě jeden autoelektronikář (ale ne machr na kódování) to dostal do stavu, že jezdí a vše funguje, mimo okna a zrcátka.. Ve škodovce mi řekli, že jsou jen cvičený opice a nikam je to nepustí. Jsem z Brna a už jsem tu zkoušel snad všechno..
  2. Zdravím všechny. Mám problém a nevím jak ho už řešit. Z Octavky 1,8TSI 2009 po FL mi ukradli budíky, rádio a airbag. Vše jsem si koupil přes inzerát ze stejných rozbitých aut, jen místo Amundsena jsem tam dal Swing, jenže nic nefungovalo. Pokusil jsem se nakódovat budíky a už toho hodně funguje, jediný co mi nejede jsou všechny okna a to ani klíčkem ani ovládáním a nesklápějí se zrcátka. Měl jsem to i ve Škodovce, ale tam s tím nehli vůbec. Řekli ať si koupím novej štít za 26 :-/ Výbava tam je MF volant, stmívací zrcátko, senzor deště, senzor světel, duál klima, maxidot, vyhř.sedadla, sklápěcí zrcátka s osvětlením, handsfree, tempomat.. Už nevím na koho se obrátit. Pokud by mi někdo poradil, budu moc rád, děkuji!
  3. Díky za info. Zkusím ještě shánět a kdyby se nepodařilo, obrátím se na tebe. Díky
  4. Zdarec chlapi, sháním budíky maxidot na Octavku II po faceliftu 1,8 tsi 118kw. Nějaký dobrák mi je v noci odnesl. Nedaří se mi je sehnat, nemáte někdo tip prosím? Díky!
×
×
  • Vytvořit...