Přejít na obsah

LukasFordy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

LukasFordy's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jsem prošel všechny tvé příspěvky a žádnou fotku jsem nenašel... ani žádný topic o LED žárovkách v kterém jsi zapojený. Můžu poprosit o odkaz?
  2. Zdravím, našel jsem podobné témata, ale nic co by řešilo můj problém. Mám nově Octavii II 1.9tdi PD 2008 a řeším problém s blinkry, jak jsem se dočetl teče tam voda. Moje otázka zní... Existuje nějaké LED řešení toho spodního plastu do zrcátek (s osvětlením + blinkr) ? Nikde jsem nic nenašel, jen origo díl ze škodovky, nějakých 800,- cca. Díky moc.
  3. Auto jezdí, vlastní ho kolega, bude se stěhovat do Anglie a auto tedy prodávat. Jinak jsem z Táborska.
  4. Zdravím, z prvu bych se chtěl omluvit, pokud to bude off-topic, nevím kam bych napsal o radu. Jsem nováček co se týče Škody, plánuju koupi Octavie a potřeboval bych pár rad, co se týká motorizace, cen a tak. Naskytla se mi možnost koupit jetou Škodu Octavii II (r.v.2004) 2.0TDi 103kW označení motoru BKD tuším. Auto má nalítáno něco málo přes 210 000, při 200 000 tam byl dělaný repas hlavy, vyměňovaný egr ventil a celý chladič. Důvodem byl nafouknutý chladič a že prý smrděl fridex ve výfuku. Vážně se v tom moc nevyznám, píši co se dostalo ke mě, proto žádám o radu. Auto je v plné výbávě, GPS, park. senzory, palubní PC, multifunkční volant, klima, zrcátka/okna v el., vyhřívané sedačky, no prostě na co si vzpomenu. Celkově se mi moc líbí, mě by zajímal názor na ten motor, mohu tomu teď věřit? Předem díky moc, pokud jsem něco důležitého vynechal určitě napište doplním.
×
×
  • Vytvořit...