Přejít na obsah

Daniel66

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Daniel66

  1. Daniel66

    6-stupňová 02M

    Takže vkládám nový informace, kvalty jsou některý delší třeba 4. Stupeň ale 5tka je o asi 3km/h kratší a na 6tku točim opravdu 2500 otáček. Bylo potřeba se napichnout na budiky přes vaga a nastavit tdi 96kw pd a rychlost ukazuje jak má odchylka dle gps je nějakých 5km/h což tak má být. Tempomat funguje naprosto normálně není důvod proč by nefungoval. A ano má to jiný snimac rychlosti ale.konektor normálně pasuje vůbec nic se nepredelava.
  2. Daniel66

    6-stupňová 02M

    Takže už mám všechno namontovaný v autě, nebylo to zase tak náročný, takže musel jsem dát plech pod spojku, komplet dvouhmotu, prevodovku poloosy starter, táhla na řazení jsou stejný, liší se pouze drzakem na prevodovce tak pouze ten jsem tam dal, vedení spojky, trubku jsem trochu přemluvil a zapojil, ovzdusnila se spojka a všechno šlape, ještě jsem musel trochu ohnout trubku na servo ale i to šlo. Horní silentblok jsem neměnil, kost (spodní silentbloky do napravnice) ten jsem k tomu měl ale je identický takže netřeba. Mám 66kw agr předělaný na turbo asv 81kw včetně vstriků plus soft na 110kw, motor 6ti kvalt zvládá úplně hravě, zda se mi že jede ještě líp než před tím přitom kvalty 1-4 jsou delší a 5tka se zdá být stejná možná opravdu malinko delší a na 6tku pro 140 točim necelých 2500ot což je bomba. Kupoval jsem celou sadu převodovka erf, poloosy, kost, dvouhmota (měla sjetou lamelu nechal jsem ji preoblozit) , starter, táhla.
  3. Daniel66

    6-stupňová 02M

    Ne, mám rotacku 66kw upravenou na 110kw a vím že to fungovat bude
  4. Daniel66

    6-stupňová 02M

    No tak to zase vím že fungovat bude, nešlo by to pouze pokud by se dala převodovka z fabie ta nemá snimac rychlosti ale kámoš tohle jednou predelaval a tempomat i rychlost mu funguje úplně normálně. Uvidíme po predelani, když Hodim fotky a info. Každopádně díky. Jinak to co má kámoš a točí tak.malo otacek tak to je převodovka fmh.
  5. Daniel66

    6-stupňová 02M

    No dívej já zase vím svý že kámoš co má 6ti kvalt a když jede 200 točí 3500 což je sakra rozdíl a až při 220 má 4000 otáček, což je sakra velký rozdíl když já točim při 215 doraz 4500. Asi o tom nevíš tolik, už podle info přímo od vw se dá spočítat převodový poměr a jde vidět jaký je rozdíl v ozubení a pokud vím tak převodovka DRW je dost krátká kvůli slabemu motoru 85kw takze tam je 6tka kratší.
  6. Daniel66

    6-stupňová 02M

    No sere mě, když vyjedu na dálnici chci jet třeba 140 a točim moc otáček a taky ta maximalka je slabá, při 200 točit 4200 otáček, je moc ??.
  7. Daniel66

    6-stupňová 02M

    Měl bych dotaz, je jistý že Drw je nejdelší a nejrychlejší? Protože podle počtu zubů a rozdilneho dif. Se zdá že nejdelší že fmh a erf, plánuju tuhle přestavbu tak chci být v obraze. Díky za odpověď ?
×
×
  • Vytvořit...