Přejít na obsah

Octavia33

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Octavia33's Achievements

0

Popularita

  1. Brzdy zatim ted resit nebudu Ted jsem si vymyslel 6q takze brzdy pockaj Jinak dily vsem za pochvalu ☺️☺️☺️ to auto me bavi ?? Zase pribylo par zmen Zrcatka s blinkrem s O2 Zaslepky puvodnich blinkru A mracitka A jak jinak nez uz na letnich ?? Ted o vikendu jsem menil jeste spolujezdcovi dvere protoze byli jako z jinyho auta :/ A dnes par fotek jen tak po ceste domu z dilny ☺️☺️
  2. Koupil jsem jednotku pres bazos z auta dovezenyho z italie. Mel k ni bejt i papir ale ten prodejce neposlal ?
  3. Tak kdyby neco mel cca za mesic nebo dva tak bych se nezlobil ?? myslim brzdy ?? Ty vzpery asi nebudu davat :) nevim kdy budu potrebovat celou loznou plochu zadni casti auta :)
  4. Nevim jestli 5500 (predek) a 4500 (zadek) za jety napravy z anglickyho rs jsou par korun ?? a to nepocitam novy kotouce a desky ? Kazdej kdo rozebira anglicaky tak si snazi nahrabat miliony z kazdyho auta ?? bohuzel... Vzpery do kufru? Ted nevim co presne myslis ??
  5. Octavia33

    .

    Paradni radio :) Ten stribrnej dekor je rs nebo folie?
  6. Pedaly uz tam jsou :) zvenku asi jen zrcatka z O2 a cerne stredove sloupky :) intros by chtel jeste cernej strop a stribrnej dekor kolem radia A motorove se uvidi :D jo a predni brzdy chci z 1.8 t 288mm :) A jeste planuju coming home a prisvecovani do zatacek spodnima mlhama ??
  7. Diky snazim se :) Jen se bojim ze to dopadne jako golf mk3 co jsem mel (viz foto) a driv nebo pozdeji z ni bude vikendovka :D Jo soft uz mam jen jsem ho zapomel zminit :D je tam 103kw ale mozna jeste pridam ale to uz bude chtit jiny komponenty motoru :)
  8. Dal jsem si nechal vyrobit mrizky na mlhovky(denni sviceni) spojenim mrizek fabie rs a octavie rs a dal jsem tam mlhovky takze ty ve svetlech jsou ted off :D A aby toho nebylo malo tak ted v lednu jsem privezl sedacky tapce a pedaly z RS Nalepil jsem difuzor od Milotecu A na bazosi se objevil Maxidot pro 2.5g immo takze jsem si rekl ze kdyz uz jsem se dokopak k dodelani tempomatu tak dodelam i maxidot :D
  9. A aby auto dostalo i nejakej ten servis tak jsem nakoupil komplet tlumice,cepy,klouby jak vnejsi tak vnitrni,ulozeni tlumicu a pruziny od AP -35mm a dalsi veci z RS jako byli kola r17 a vyfuk A aby to trochu i hralo tak komplet novy repro :) Rikal jsem si ze kdyz uz budu davat rs koncovku vyfuku ze to tazny to bude trochu kazit tak jsem koupil original odnimatelny :D a zadek hned vypadal lip :)
  10. Os kamarada jsem pak privezl xenony prekopany na vymenu za halogeny... Pak jsem nechal zatmavit zadni skla a zatmavil jsem si zadni svetla(blinkry a zpatecky)
  11. Auto jsem privezl loni v cervenci. Na aute byla nova spojka a napinak plochyho remenu. Ja pak pokracoval v opravach takze jsem vymenil olej a filtr hydrostely a rozvody ktery tam asi byli dyl nez by meli :D A protoze se mi vzdycky libila octavka RS tak jsem si sehnal naraznik a kridlo :D Budiky pak dostali chrom krouzky L&K a volant jsem vymenil s tchanem kterej mel triraminko :D
  12. Ahoj vsem. Taky se pochlubim svoji oveckou a jeji promenou :) Ale zacnu od zacatku :) Po pulrocnim dennim jezdeni v subaru impreza mi dosla trpelivost a chtel jsem neco uspornejsiho tak jsem zacal hledat :) Po asi 14 dnech jsem objevil tuhle octavku. Na fotkach v inzeratu vypadala hodne pekne na to ze mela najeto 421tisic km. Takze jsem se na ni zajel podivat a realita byla jako na fotkach... Minimum kosmetickych vad. Motor az na cvakajici hydrostely bezel slusne Interier taky peknej takze jsem nevahal a frcel domu i s octavkou :) Je to r.v. 2000 motor 1.9 TDI 81kw Vybava Elegance takze 4x el. okna,el. zrcatka,climatronic,mfa,central na DO,ASR
×
×
  • Vytvořit...