Přejít na obsah

Josef Koliba

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Josef Koliba's Achievements

0

Popularita

  1. Takže by mělo stačit vyměnit jen to čidlo tlaku paliva???
  2. Zdravím,tak po dlouhé době mám info co se týče problému. Diagnostika našla chybu regulační ventil tlaku paliva. Nevíte někdo jak se postupuje a co vše je potřeba vyměnit,kolik stojí ten regulátor tlaku paliva a třeba ostatní věci,či palivové čerpadlo jestli není potřeba i vyměnit???
  3. Děkuju za rady. Už sem domluven s mechanikem co dělal to zabezpečení,že se na to podívá. Říkal,že neví,ale že si myslí škrtící klapka či imobilizer
  4. Děkuji za reakci. Myslíte,že by ty problémi mohla způsobovat ona? napadl mě třeba snímač otáček či čidlo teploty,ale to by ukázala diagnostika,ta bohužel mlčí.
  5. Zdravím,nemá někdo zkušenost s problémem,že po nastartování po 2 vteřinách zhasne motor? Nastartuji,2 vteřiny se drží otáčky a pak klesají na 500ot/min a najednou zhasne. Například na 7 pokus chytne a pak vše OK. Během 14 dní se mi to stalo 3krát. Diagnostika neukázala absolutně nic. Byli měněny svíčky,drážkový řemen,palivový filtr,olej atd. Začalo to dělat problemi po nainstalování zabezpečovacího systému patriot a cobra s GPS modulem.Může to s tím souviset? Stalo se tohle někomu?
×
×
  • Vytvořit...