Přejít na obsah

Butcher

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Butcher's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuji ty horni si dam pres solo relatko jestli to na stk lze počkam na odpoved. Ty spodni prepojim miato tech hornich rovnou ty v hlavnim svetlometu si necham např na pole abych videl srny. Všem dík za pomoc.
  2. Při jízdě je v kabině cítit benzín a to i když jede na plyn Lpg prestavena, tesnenk nadrže je v poradku a nikdo nevy co s tím. Jedná se o 2 octavii rok vyroby 2008.
  3. Zdravím chci se zeptat škoda octavia combi tour 1 má vpředu otvory pro mlhovky , ale má je řešené v hlavním světlometu . Všichni víme že pokud to mlhu nepodsvítí stejně vidíte mlíko. Chci se zeptat koupil jsem sadu na přídavné světlomety , ty jsou ale řizene přes solo spínač a mají vlastní relé. Lze když si udělám rozdvojení napojit je na ty mlhovky ve světle? Pak by svítili při sepnutí oboje jen nevím zda můžu tím co už v autě je spínat 4 6W žárovky místo 2 + nikde ve vyhlášce ani mezinárodní legislativě jsem nezjistil jestli to neni nelegalni uprava. Dodelat přední mlhovky když tam nejsou a je tam pro ně prostor legalni je , ale přidavné světelné rampy či přídavnè světlomety legalni nejsou když je budu mít dvojmo nechá mi to projít technickou? Ps: ten kabel je pro fiaty foto jen ilustrativni mam original škoda jen ty mlhovky a ta sada jsou shodne s obrazkem.
×
×
  • Vytvořit...