Přejít na obsah

Kodiaq2019

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kodiaq2019's Achievements

0

Popularita

  1. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Původní dotaz/žádost tu byl na mapy, a tedy nikoliv vč. karty.
  2. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Tak někomu stáhnout mapu problém není, ale jak mu poslat asi 32GB soubor? Nebo by stačila menší verze? Ale i tak to je asi 14GB.
  3. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Zdravím, mapy si lze zdarma stáhnout z oficiálního portálu Škody.
  4. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Možná, že se potýkáte v aplikaci MyŠkoda s neodbytnou hláškou, že vaše auto není aktivované, ačkoliv již v infotaimentu registrovaní jste. Bohužel si s tímto neporadili ani v autorizovaném servisu, a proto jsem to zkoušel sám. Nakonec řešení není tak složité. Nejdříve jsem si na mobilu připojeném kabelem nastavil sdílené připojení k internetu (hotspot) přes USB. "Zapalování" musí být zapnuté, ale motor běžet nemusí. Zároveň jsem se přes USB k autu připojil tabletem, kde je aplikace MyŠkoda a uložený VIN kód. Po vstupu do registrace jsem stávajícího uživatele vymazal a zaregistroval se znovu. Pak už aplikace MyŠkoda šlape, jak má. Pokud se chcete přihlásit pod svou původní registrací, nejdříve se připojte na portál "skoda-auto.cz", kde si v nabídce "ŠKODA Connect" vygenerujte obnovovací kód, který pak při registraci nového/starého majitele zadáte na displeji infotajmentu.
  5. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Přímo v menu je i změna jazyka.
  6. OK. Teď se bohužel s nikým nestýkám, ale beru to na vědomí.

    Zdravím.

  7. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Díky za odpověď. Upřesním to. Nová prázdná 32GB karta od Škody stojí 5265,-Kč, což považuji za zlodějskou cenu. Mezitím jsem se dozvěděl, že to chce sehnat jednu určitou SD kartu z omezené edice, na které to číslo v Ubuntu lze přepsat na číslo té stávající originální. Zkrátím to .... už mi to chodí na 64GB kartě.
  8. Kodiaq2019

    AMUNDSEN

    Ahoj, mám v Amundsenovi (asi poslední verze) 16GB orig. SD kartu pro navigaci. Jelikož již začíná být 16GB karta přeplněná, zkoušel jsem ji neúspěšně bit po bitu naklonovat na větší (Samsung 32G EVO). Systém novou kartu sice detekuje, ale vygeneruje chybovou hlášku o absenci mapových podkladů. Na podpoře mi řekli, že originální Škoda karty obsahují speciální čip, který Amundsen detekuje, což považuji za blbost. Jak tu už bylo psáno, můj Amundsen nemá interní paměť a vše tahá z SD karty. Orig. 32GB SD karta je za zlodějskou cenu, a proto se vás ptám, zda někdo nepřišel na způsob, jak orig. SD kartu ve Windows naklonovat. Díky.
×
×
  • Vytvořit...